(Poistunut julkaisusta)

Anestesia ja/tai Leikkaussairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Esperi Terveyspalvelut OY on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta ANESTESIA- ja/tai LEIKKAUSSAIRAANHOITAJAA keikkatyöhön TURKUUN. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluvat anestesiahoitajan työt leikkaussalissa ja myös työskentely heräämössä.

Esperi Terveyspalvelut tarjoaa tuntitöitä ympäri Suomen. Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemus. Olet instrumentti ja/tai anestesiataitoinen ja koet heräämöhoidon yhdeksi vahvuudeksesi.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä ja voimassa olevaa IV-lääkelupaa. Arvostamme erityisesti kokemusta päiväkirurgisen potilaan hoidosta, ortopedian osaamista ja hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Kyseessä jatkuva haku, joten jätä rohkeasti hakemuksesi.


Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 10-14 antaa Kati Kaihovirta, p. 040 747 2448 / kati.kaihovirta@esperi.fi


Esperi on Savuton Työpaikka.