(Poistunut julkaisusta)

Anestesia- ja/tai leikkaussairaanhoitaja Rovaniemelle
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018
Esperi Terveyspalvelut OY on Suomen suurin yksityisten Anestesia- ja Leikkaussalipalveluiden tuottaja. Toimimme monissa erilaisissa työpisteissä sekä perusterveydenhuollossa, että erikoissairaanhoidossa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee sairaanhoitajia, leikkaussalihoitajia, anestesiahoitajia, yleislääkäreitä, erikoislääkäreitä ja muita alan ammattilaisia.

Keikka- tai lisätöitä vailla? Äitiyslomalla, Opintovapaalla tai muuten vain omaa paikkaasi etsimässä? Haemme jatkuvasti terveydenhuoltoalan kokeneita ammattilaisia sekä osa-aikaisiin että kokopäiväisiin työsuhteisiin. Meillä voit työskennellä aina omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Haemme ESPERI TERVEYSPALVELUIHIN ammattitaitoista ja motivoitunutta ANESTESIA- ja/tai LEIKKAUSSAIRAANHOITAJAA keikkatyöhön ROVANIEMELLE. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on luonteeltaan 2-tai 3-vuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluvat anestesiahoitajan/instrumenttihoitajan työt leikkaussalissa ja myös työskentely heräämössä. Osaamisen mukaan myös päivystystyötä.

Esperi Terveyspalvelut tarjoaa töitä ympäri Suomen. Olet motivoitunut, sosiaalisesti taitava ja sinulla on 1-3 vuoden työkokemus. Olet instrumentti ja/tai anestesiataitoinen ja koet heräämöhoidon yhdeksi vahvuudeksesi.

Edellytämme sairaanhoitajan pätevyyttä ja voimassa olevaa IV-lääkelupaa. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa ympäristössä. Myös komennusluonteinen työ on mahdollista. Huolehdimme matka- ja majoituskulut. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kyseessä jatkuva haku, joten jätä rohkeasti hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Kaihovirta, p. 040 747 2448 / kati.kaihovirta@esperi.fi tai Jani Utriainen p: 044 3722614 / jani.utriainen@esperi.fi

Hakuaika päättyy 31.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.