(Poistunut julkaisusta)

Anatomian ja fysiologian lehtori
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Oletko kehittämisorientoitunut terveysalan asiantuntija? Tykkäätkö tiimityöstä ja viihdyt työssä, jossa on tekemisen meininki. Jos lisäksi pystyt toimimaan sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, voit olla Savonian anatomian ja fysiologian lehtori.

Haemme Savonia-ammattikorkeakouluun Kuopioon vakinaiseen työsuhteeseen anatomian ja fysiologian lehtoria 4.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Työskentelemme moderneissa toimitiloissa kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme yhteistyötä työelämän kanssa.

Työn kuvaus

Tehtäviisi kuuluvat opetus- ja ohjaustyö, opetuksen kehittäminen sekä osallistuminen asiantuntijuusalueellasi tutkimus- ja kehitystyöhön sekä liiketoimintaan. Työ edellyttää valmiuksia toimia erilaisissa työelämän ja koulutuksen verkostoissa sekä kansainvälisissä toimintaympäristöissä. Tehtävään kuuluu myös opinnäytetöiden ohjausta sekä muuta opetusta oman asiantuntijuuden alalta AMK- ja YAMK tutkinto-ohjelmissa. 

Edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa 
  • Näyttöä monimuotoisen pedagogiikan käyttämisestä
  • Digitaalisten työvälineiden hallintaa
  • Valmiutta opettaa englannin kielellä ja toimia kansainvälisissä verkostoissa
  • Sosiaali- ja terveysalan hyvää tuntemusta
  • Opetuskokemus ja eri terveysalojen tuntemus sekä jatkotutkinto katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  •  joustavuutta ja omaa hyvät yhteistyötaidot ja työelämäsuhteet
  •  olet kehittämishaluinen uusille ideoille ja teet määrätietoisesti työtä tavoitteiden saavuttamiseksi
  •  olet innostunut opetustyöstä ja koulutuksen kehittämisestä
  •  kiinnostunut soveltavasta TKI-toiminnasta ja yritysyhteistyöstä.

Lisäksi vakinaisessa opetustehtävässä edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuisia pedagogisia opintoja, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat, Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika tehtävään päättyy 9.12.2020 klo 15.00. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus Kuntarekry -palvelun (www.kuntarekry.fi) kautta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.