(Poistunut julkaisusta)

Analyyttinen Business Controller Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Me Sharperilla etsimme nyt merkittävälle sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoavalle asiakkaallemme analyyttistä Business Controlleria Helsinkiin.

Tehtävässä pääset rakentamaan kasvavaa liiketoimintaa sote-alan murroksessa. Business Controllerina tuet työlläsi liiketoimintajohtoa talouden seurannassa, analysoinnissa ja ohjaamisessa. Lisäksi osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa (KTM, DI)
  • Kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista
  • Kykyä tulkita taloushallinnon tuottamia raportteja
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • Loistavan mahdollisuuden osoittaa oma potentiaalisi ja kasvaa haastavampiin liiketoimintavastuullisiin tehtäviin
  • Mielenkiintoisen toimintaympäristön keskellä sote-alan murrosta
  • Aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset luomaan hyvinvointia Suomeen

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian! Viimeinen hakupäivä on 3.2.2020, mutta aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.