(Poistunut julkaisusta)

Analyytikoita
Taaleri Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Voimakkaan kasvun myötä etsimme Helsingin energiatiimiimme kahta analyytikkoa vastaamaan sijoituskohteisiin liittyvien analyysien tuottamisesta, tarvittavien analyysityökalujen ylläpidosta ja sijoitustoiminnan tuesta. Tehtävässäsi laadit ennusteita ja raportteja sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön. Teet tiivistä yhteistyötä hanketiimiemme kanssa. Tehtävässäsi raportoit energialiiketoiminnan johtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyvää IT-osaamista (erityisesti excel ja powerpointin hallintaa). Olet analyyttinen, oma-aloitteinen ja yrittäjähenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja kannustavan työyhteisön. Pääset osaksi kasvavaa, nuorekasta ja rentoa huipputiimiä. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset oppimaan uutta sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Taalerin energialiiketoiminnan johtaja Kai Rintala (kai.rintala@taaleri.com).

Jätäthän hakemuksesi CV:n, opintosuoritusotteen ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 4.3.2018.