(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko/Underwriter, Protector Vakuutus, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020
Protector Vakuutuksen vahva kasvu jatkuu edelleen ja etsimme nyt tähän kansainväliseen joukkoon uutta työkaveria Analyytikon/Underwriterin tehtävään. Tässä monipuolisessa roolissa pärjää analyyttinen, ongelmanratkaisukykyinen ja järjestelmällinen tekijä, jolla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä taustallaan matemaattinen koulutus. Haluat vaikuttaa työympäristösi toimintatapoihin ja syventää omaa tietotaitoasi sen ohella. Protectorille on ominaista ainutlaatuinen avoin ja keskusteleva yrityskulttuuri, joka perustuu arvoihin uskottava, innovatiivinen, rohkea ja sitoutunut.
KUVAUS
Analyytikon/Underwriterin tehtävä tarjoaa sinulle laajan tehtäväkentän asiakkuuksien riskiarviointiin, hinnoitteluun ja kannattavuusanalyyseihin liittyen, työskentelyä asiakasrajapinnassa sekä vastuuta Protectorin prosessikehityksestä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omalla urallasi olemalla osa vahvasti kasvavaa kansainvälistä yritystä. Tehtävässä saat itsenäistä vastuuta, toimit tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi, muiden Protector maiden sekä vakuutusmeklareiden kanssa. Tehtävään valitulta henkilöltä odotetaan jo tiettyä ymmärrystä ja osaamista työtehtäviin liittyen sekä kykyä itsenäiseen työhön, mutta tämä tehtävä voi olla hieno mahdollisuus myös uransa alussa olevalle kasvunnälkäiselle tulevaisuuden tähdelle.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja rajattomat etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä
* Mahdollisuuden päästä oppimaan vakuutusalasta laajasti kansainvälisestä näkökulmasta
* Viihtyisän toimiston Helsingin ytimessä ja mahdollisuuden etätöihin
* Poikkeuksellisen hyvät työsuhde-edut, mm. puhelinetu, lounas- ja liikuntaedun, sekä konttorin ja tiimien yhteiset aktiviteetit
* Kattavat vakuutukset itsellesi sekä pääset mukaan yrityksen vuosibonus-järjestelmään

TYÖNKUVA

* Asiakkuuksien riskiarviointi ja hinnoittelu
* Kannattavuusanalyysi
* Toimintamallien, prosessien ja työkalujen kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tutkinto (esim. matematiikka, fysiikka, tilastotieteet)
* Kokemusta vastaavista työtehtävistä tai esimerkiksi vakuutusalalta.
* Erityisen vahvat analyyttiset taidot ja näyttöä työelämästä analyyttisistä tehtävistä
* Hyvät MS Office -taidot, erityisesti Excel-osaaminen. Ohjelmointiosaaminen katsotaan eduksi.
* Vahva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.


Henkilönä olet


* Rohkea ja itsenäinen
* Analyyttinen ja järjestelmällinen
* Ongelmanratkaisutaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan syksyllä 2020
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kamppi, Helsinki


Yhteystiedot

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Protector Vakuutuksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Protector Vakuutus Oy on pohjoismainen vakuutusyhtiö, joka on listattu Oslon pörssiin. Yhtiö perustettiin Norjassa vuonna 2004 ja siitä lähtien kasvu on ollut vahvaa ja kannattavaa. Yhtiö on 15 vuoden aikana kasvanut nopeasti ja palveluksessa on tällä hetkellä lähes 400 työntekijää; Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Iso-Britanniassa. Helsingin viihtyisässä uudessa toimistossa Kampissa työskentelee parikymmentä kunnianhimoista vakuutusalan ammattilaista.