Analyytikkoharjoittelijoita Elon arvopaperisijoituksiin
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019
Haemme analyytikkoharjoittelijoita Elon arvopaperisijoituksiin

Arvopaperisijoitukset ovat osa Elon sijoitustoimintaa, jonka tehtävänä on huolehtia työeläkevarojen tuottavasta ja turvaavasta sijoittamisesta. Sijoitustoiminta on pitkäjänteistä, itsenäistä ja riippumatonta. Työeläkevarat sijoitetaan yhtiön strategian ja toimintaperiaatteiden mukaisesti. Lähtökohtana on toimia sijoitusmarkkinoilla niin, että rahastoiduille eläkevaroille saavutetaan kaikissa markkinaolosuhteissa mahdollisimman hyvä tuotto määritellyllä riskitasolla.

Haemme nyt kahta tai kolmea analyytikkoharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Harjoittelujakso voidaan räätälöidä esim. opintojen yhteyteen, jolloin kesto voi vaihdella 4 - 6 kk:n välillä, myös harjoittelujakson aloitus on sovittavissa joustavasti.

Analyytikkoharjoittelijan tehtävässä pääset osallistumaan sijoituspuolen projekteihin tiiviissä yhteistyössä Elon muiden sijoitusammattilaisten kanssa. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi tietoaineistojen hakeminen, muokkaus ja analysointi sekä erilaisten sijoitustoimintaa avustavien mallien ja järjestelmien kehittäminen.

Analyytikkoharjoittelijan tehtävissä menestymisen edellytyksiä

* soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon loppuvaiheen opintoja esim. kaupalliselta/talous/rahoitus, teknilliseltä, matematiikan tai tilastotieteen alalta.
* hyviä tietokantojen ja tietomallien tuntemusta sekä ohjelmointitaitoja (esimerkiksi C++, R, Python tai Matlab)
* aikaansaavaa ja analyyttista otetta työhön sekä halua kehittyä
* englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet toimintatavoiltasi oppimishaluinen, avoin, vastuullinen ja yhteistyökykyinen. Pystyt nopeasti hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja näet syyseuraus suhteet sekä niiden vaikutukset helposti. Olet tiimipelaaja sekä kykenet työskentelemään itsenäisesti, myös paineen alla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen harjoittelujakson monipuolisten tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kehittyä viihtyisässä työyhteisössämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa korkosijoitusjohtaja Eero Ketola sähköpostitse etunimi.sukunimi@)elo.fi Pyydämme sinua täyttämään hakulomakkeen palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta viimeistään 28.2.2019. Etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian hakemuksen vastaanottamisen jälkeen.

Huomioithan, että tehtäviin valituilta henkilöiltä voidaan edellyttää huumetestiä, luottotietojen tarkistusta sekä turvallisuusselvitystä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1222895
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo