Analyytikko
Työllisyysrahasto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme Työllisyysrahastoon analyytikkoa vakuutusmaksupalveluiden analyytikko-tiimiin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. 

Uudesta tehtävästäsi 

Tulet auttamaan Työllisyysrahaston johtoa ja esimiehiä johtamaan palveluitamme ajantasaisen tiedon avulla entistä paremmin. Teet raportteja tai syvempiä analyyseja sisäisille asiakkaille. Tuotat myös dataa ulkoisen viestinnän tueksi ja osallistut lainvalmisteluihin yhdessä lakimiestemme kanssa. Analyytikkona teet töitä pääsääntöisesti työttömyysvakuutusmaksuihin ja aikuiskoulutusetuuksiin liittyvän tiedon parissa, jonkin verran myös talous- ja HR-datan kanssa.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, joten pääset osallistumaan oman alasi asiantuntijana erilaisiin kehityshankkeisiin. Tiedolla johtaminen on strateginen tavoitteemme, jota lähestymme askel kerrallaan ja pääsetkin auttamaan laajasti koko organisaatiotamme tämän tavoitteen saavuttamisessa.  

Ketä etsimme 

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta analyytikon tehtävistä. Olet käyttänyt jotain modernia raportointialustaa (meillä pääset käyttämään PowerBI:tä). Tilastomatematiikka oli koulussa lempiaineitasi, teet mitä haluat Excelillä ja SQL:n parissa olet viettänyt enemmän aikaa kuin kahvikoneella.  

Osaat ilmaista itseäsi selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Osaat auttaa sisäisiä asiakkaitasi ymmärtämään paremmin prosessien toimintaa ja pystyt osallistumaan laajojen materiaalipakettien tuottamiseen. Olet utelias ja haluat myös itse ymmärtää, jos analyysin lopputulos ei ollut oletetun kaltainen. 

Haluat työskennellä hauskassa tiimissä itseohjautuvasti. Pystyt miettimään asioita yhtä projektia pidemmälle. Kehität itseäsi ja tiimin toimintatapoja jatkuvasti, huomaat uudelleenkäytön mahdollisuudet ja dokumentointi sujuu sinulta kuin luonnostaan. 

Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta ohjelmointikielistä kuten R tai Python. Vakuutus- tai etuuspalveluiden entuudestaan tunteminen helpottaa sinua pääsemään sisälle työhösi.  

Liity joukkoon 

Tervetuloa ammattilaisten joukkoon mielenkiintoisiin ja monipuolisiin asiantuntijatehtäviin miellyttävässä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittyä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Vaikka työtehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, on tiimin ja työyhteisön tuki aina saatavillasi. Panostamme vahvasti henkilöstön työkykyyn ja hyvinvointiin. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa metroaseman vieressä. 

Näin haet 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jyri Lempiäinen, puh. 040 621 4552 ma 10.1. klo 1516, to 13.1. klo 1516 tai ma 17.1. klo 1516. Sähköpostitse Jyrin tavoittaa osoitteesta jyri.lempiainen@tyollisyysrahasto.fi. 

Hae tehtävää hakupainikkeen kautta 18.1.2022 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Tehtävään valitulta edellytetään suostumusta huumausainetestauksen, luottotietokyselyn sekä henkilöturvallisuusselvityksen (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) tekemiseen. 

Sijainti: Kansakoulukuja 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547827
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa