Analyytikko
Valtion Eläkerahasto (VER)

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Haemme analyytikkoa määräaikaiseen virkasuhteeseen

 

Tehtävänäsi on avustaa epälikvidien sijoitusten salkunhoitajia sijoituskohteiden valinnassa sekä osallistua nykyisen salkun hallinnointiin. Lisäksi olet mukana kehittämässä mm. sijoitusten raportointia ja analysointia.

VERin epälikvideihin sijoituksiin luetaan sijoitukset pääoma- kiinteistö-, infrastruktuuri- ja private credit-rahastoihin sekä noteeraamattomiin yrityksiin. Salkun markkina-arvo syyskuun 2020 lopussa oli 2,7 mrd euroa.

                     

Odotamme hakijalta:

  • soveltuvia korkeakouluopintoja – voit olla urasi alussa tai opintojesi loppuvaiheessa
  • virassa vaadittavaa kielitaitoa ja hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa
  • vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta

Lisäksi tuntemus epälikvideistä sijoitusluokista sekä työkokemus rahoitusalalta luetaan eduksi.

 

Tarjoamme sijoitusalan näköalapaikalla haastavan ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Meitä on 26 ja toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävä on noin vuoden määräaikainen äitiys- ja vanhempainvapaa sijaisuus alkaen 18.1. 2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja virkasuhteesta antaa sijoitusjohtaja Maarit Säynevirta puh. 0295 201 227, varmimmin 10.11. klo 9:30 –11:00 ja 18.11. klo 13:00 – 15:00.

Valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) ja selvitetään luottotiedot. Koeaika on 4 kuukautta. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.11.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ver.fi. Hakemalla tehtävää hyväksyt asiaan liittyvät sähköiset tiedoksiannot.

Annonsen kan läsas på svenska på VER´s hemsida www.ver.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot