Analyytikko
Valokuitunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Meillä on innostava paikka rohkealle ja tekevälle kollegalle,

 

ANALYYTIKKO
 

Meistä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Niinpä voimmekin kutsua itseämme edelläkaivajiksi! Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin.  Tänä vuonna rakennamme uutta verkkoa Turun, Tampereen ja Porin seudulla sekä Uudellamaalla. Tarkoituksenamme on laajentua koko Suomeen.

Kollegoinasi olemme

 • energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla
 • laadukkaasti, vastuullisesti ja lujasti, mutta rennosti työskentelevä joukko
 • itsenäisiä, mutta yhteisöllisiä: toimimme tiiviissä käsikynkässä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
 • kehittävällä otteella, kunnianhimolla ja lämmöllä tekeviä: valtakunnallisen tiedonsiirron tulevaisuuden lisäksi saamme rakentaa työyhteisömme toimintatapoja ja kulttuuria

Työskentelemme modernein menetelmin ja työkaluin. Päätoimipisteemme sijaitsee Hämeentiellä Helsingissä. Tarjoamme henkilökunnallemme erinomaiset työvälineet, etätyön mahdollisuuksia ja joustavat työajat. Kattava työterveys, liikuntaetu, puhelinetu ja muut tarvittavat työvälineet kuuluvat työntekijöillemme. Valokuidun lisäksi rakennamme uudenlaisia toimintatapoja toimialalle. Meillä kasvetaan tehtävien kautta, yhdessä yrityksen ja ihmisten kanssa.
 

Tehtävästä:

Olet liiketoiminnan ytimessä toimiva, tiedolla johtamisen mahdollistaja ja kehittäjä. Toimit osana taloushallinnon tiimiä, mutta verkostoidut laajasti organisaation eri toimintojen kanssa. Noudat ja muotoilet dataa, jolla liiketoiminnan linjauksia ja päätöksiä pohjustetaan. Keskityt erityisesti aluesuunnitteluun ja keskeiset tehtäväsi pitävät sisällään tärkeän datan keräämisen ja hyödyntämisen organisaation eri toimintojen välillä, sekä strategian tukemisen erilaisilla analyyseilla. Esimerkiksi alueelliset kiinteistökannan analyysit sekä demografia- ja asuinalueanalyysit ovat työpöydälläsi, samoin kuin markkinaan, myyntiin, korrelaatioihin, kilpailijoihin ja teknologiaan liittyvät tutkimukset ja analyysit. BI-työkalujen omistajuus ja siihen liittyvät hankinta-asiat kuuluvat myös työnkuvaasi.

Roolisi on uusi, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet rakentaa tehtävää näköiseksesi. Oikeiden tietojen ja analysointitapojen löytämisessä pääset käyttämään omaa kokemustasi ja luovuuttasi. Tuemme ja ohjaamme sinua, mutta pääset myös todella toteamaan oman työsi tuloksen ja kehittämään rooliasi.
 

Sinusta:

Olet liiketoimintaorientoitunut ja systemaattinen. Työskentelytyylisi on itsenäinen, mutta osaat hakea myös muiden näkökulmia ja yhdistellä niitä keräämääsi ja tuottamaasi tietoon. Osaat ja haluat hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Työskentelet monissa eri yhteistyörajapinnoissa, joten sosiaalinen työskentely tuo sinulle tervetullutta vaihtelua itsenäiseen tekemiseen.  Työskentelyn kieli on suomi, mutta englanninkielentaitosi tukee erityisesti kirjallisen materiaalin parissa työskentelyä.

Sinulla on

 • muutaman (n. 2-5) vuoden kokemus liiketoiminnan analyytikon tehtävistä
 • ylempi korkeakoulututkinto (tilastotiede tai tietojenkäsittelytiede) tai vastaava osaaminen
 • vahva tilastomatemaattinen ajattelukyky
 • kokemusta BI-työkaluista
 • luontainen hands on –asenne

 

Istuisitko joukkoomme?

Toimi ripeästi, aloitamme haastattelut heti. Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja hae tehtävää viimeistään 1.11.2020 mennessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881 tai Krista Leppänen, p. 045 664 1001.

Lue lisää Valokuitusesta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1394081
 • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus, Tutkimus/kehitys, Muu
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki
 • Lisätietoja antaa: Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881 tai Krista Leppänen, p. 045 664 1001.