(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2020

Oletko Senaatin uusi Toimistot-toimialan analyytikko?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään. 

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin. 

Tehtävänäsi on vastata Toimistot-toimialan palvelujen investointien valmistelusta päätöksentekoon ja näiden investointien budjetoinnista ja ohjauksesta. Seuraat tunnuslukuja ja keräät ja yhtenäistät tietoa sekä toimitilajohtamisen että sisäisen päätöksenteon tueksi. Tuet toimialan investointien ja salkunhallinnan päätöksentekoa laatimalla skenaarioita, kannattavuusanalyyseja ja investointilaskelmia. Näiden lisäksi toimenkuvaan kuuluu muita toimialan toimintaa tukevia tehtäviä mm. kiinteistökehityshankkeiden ja asiakaspäällikköjen budjettien koordinointiin ja seurantaan liittyen sekä edelleenvuokrasopimusten kokonaisuuden ja volyymien ennustamista. Vastaat oman vastuualueesi kehittämisestä. Toimenkuva on uusi.
Toimit läheisessä yhteistyössä toimialajohdon kanssa. Tehtävä edellyttää myös tiivistä yhteistyötä Senaatin alueorganisaatioiden ja muiden yksikköjen kanssa. Keskeistä on taito konkretisoida vastuualueesi tuotokset ja analyysit liiketoiminnalle hyödynnettävään muotoon. Tehtävänkuvan vaativuutta tullaan muokkaamaan valitun henkilön kanssa.
Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvaa työskentelytapaa
  • kykyä ymmärtää sekä kokonaisuuksia että yksityiskohtia
  • vastuuntuntoista ja innostunutta otetta analyysien ja laskemien tekemiseen
  • yhteistyötaitoja ja kykyä toimia laajassa verkostossa.

 

Arvostamme useamman vuoden työkokemusta kiinteistöliiketoiminnasta ja raportoinnin kehittämisestä.

 
Lisätietoja tehtävästä antavat toimialan investointipäällikkö Anne Linnainsaari p. 040 082 7475 ja toimialajohtaja Riitta Juutilainen p. 040 768 2767.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 28.4.2020.