(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Haemme OP Yrityspankin Luottoanalyyseihin vakituisiin tehtäviin analyytikkoa tai seniorianalyytikkoa.

 

Luottoanalyysit vastaa OP:n yritys- ja pankkiasiakkaiden analysoinnista, erilaisten rahoitushankkeiden analysoinnista, rahoituksen myyntiä tukevista analyyseistä, toimiala- ja maa-analyyseistä sekä vakuusarvioinnista.

 

 

ANALYYTIKKO TAI SENIORIANALYYTIKKO

 

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Analyytikkona vastaat asiakkaidemme luottokelpoisuuden arvioinnista. Muodostat tilinpäätösanalyysin ja johtamiesi kassavirtaennusteiden pohjalta syvällisen käsityksen niin nykyisten kuin uusien asiakkaiden rahoituskelpoisuudesta. Tuottamasi analyysi on olennainen osa pankkimme ylimmän johdon rahoituspäätöksentekoa. Osallistut vaativimpien rahoitushankkeiden valmisteluun, eri toimialakatsausten laadintaan, asiakastapaamisiin ja myyntityöhön analyytikon roolissa. Erilaiset myyntiä tukevat lisäarvo-analyysit ovat olennainen osa analyytikon tehtävää.

 

 

Etsimämme analyytikon tuntomerkit

 

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai olet juuri valmistumassa ja omaat jo muutaman vuoden työkokemusta rahoitusalalta. Sinulla on vahva kiinnostus kehittyä tilinpäätösanalyysin, yritys- ja kiinteistörahoituksen ja yritysjärjestelyjen parissa. Ajattelutapasi on analyyttinen, näkemyksellinen, ratkaisuhakuinen ja sinulla on vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy myös myyntihenkisyyttä ja löydät analyysiesi perusteella ratkaisuja, jotka tukevat pankkimme tuotealueiden myyntiä.

Ennen kaikkea olet ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, jolla on intoa ja nälkää kehittyä. Pääset esittelemään oman työsi tuloksia niin pankin johdolle kuin asiakkaillemmekin. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä muista pankeista, yrityksistä tai konsultti/tilintarkastustoimistoista. Tehtävä edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä vahvaa Excel-osaamista.

 

 

Muutama sana meistä

 

Luottoanalyysit vastaa OP:n yritys- ja pankkiasiakkaiden analysoinnista, erilaisten rahoitushankkeiden analysoinnista, rahoituksen myyntiä tukevista analyyseistä, toimiala- ja maa-analyyseistä sekä vakuusarvioinnista.

Luottoanalyysit koostuu nuorekkaista ja proaktiivisista asiantuntijoista. Vaikka työ onkin itsenäistä, haemme joukkoomme ulospäinsuuntautunutta tiimipelaajaa.   

 

 

Miksi meille kannattaa hakea

 

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa rahoitusmaailman huippuammattilaisten tukemana, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Jos haluat kehittyä parhaaksi alalla ja kannustaa työkavereitasi eteenpäin, saatat olla etsimämme henkilö.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Tomi Sandström, puh. 050 363 1937, tomi.sandstrom@op.fi

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta lisää, joten kerro meille osaamisestasi, motivaatiostasi ja halusta työskennellä Luottoanalyyseissa 20.11.2019 mennessä OP:n Uramahdollisuudet -sivuston kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ei kannata jättää hakemusta viime tippaan.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.