(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt OP Varainhoidon strateginen allokaatio -tiimiin Helsingin Vallilaan Analyytikkoa.

 

ANALYYTIKKO

 

Analyytikkona työskentelet OP Varainhoidon strateginen allokaatio -tiimissä sekä tuet vaihtoehtoisten sijoitusten analyysiä ja raportointia. Tehtävässä vaikutetaan OP Varainhoitotuotteiden asiakaskokemukseen ja tuotteiden kilpailukykyisyyteen. Analyyseja tuotetaan ulkopuolisille instituutioille, sijoitustoiminnalle ja private-kenttään tarpeen mukaan.

Merkittävä osa työtäsi liittyy asiakassegmenttien tarvekartoitukseen pohjautuvien valintojen ja optimoinnissa käytettävien sijoitusuniversumien yhteensovittamiseen sekä analyysijärjestelmien tehostamiseen. Keskeisimmät vastuut koskevat laskentajärjestelmien, analyysien sekä tietovirtaprosessien kehittämistä. Pääset myös kehittämään optimointi- ja simulointimalleja yhteistyössä muun yksikön kanssa.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Sinulla on vahva järjestelmäosaaminen ja osaat tuottaa analyyseja, kehittää ja ylläpitää analyysi- ja seurantajärjestelmiä. Koulutukseltasi voit olla KTM, DI tai tilastotieteilijä. Kykenet omaksumaan nopeasti uutta, soveltaa oppimaasi sekä kriittisesti arvioimaan ja kyseenalaistamaan toimintamalleja. Olet työskentelyotteeltasi tavoitteellinen ja pitkäjänteinen sekä kykenet toimimaan toisinaan tiukoissa aikatauluissa ja sopeudut muuttuviin olosuhteisiin.

 

Edellytämme sinulta

 

  • vahvaa osaamista seuraavista järjestelmistä: Matlab, SQL, Excel, VisualBasic, R, Python
  • rahoitusmarkkinoiden ja sijoitusinstrumenttien tuntemusta
  • Power BI ja Power BI Report Server- osaamista
  • syvällistä tuntemusta kvantitatiivisesta mallintamisesta, rahoitusteoriasta ja sijoitusinstrumenteista
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa

 

Tarjoamme sinulle


Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen ja uramahdollisuuksien lisäksi haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiantuntijaorganisaatiossamme. Tukenasi tehtävässä toimii kokenut ja monipuolinen mukava tiimi.


Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 30.10.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Sirpa Koskela, puh. 050 432 8846 tai sirpa.koskela@op.fi

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.