(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko
JLL

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Ketä me etsimme?

Sinulla on esim. DI:n tai KTM:n tutkinto ja olet joko vastavalmistunut tai omaat muutamia vuosia työkokemusta kiinteistö-, sijoitus- tai rahoitusalalta. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kiinnostus kiinteistöalan neuvonantotehtäviä kohtaan.

Olet fiksu, analyyttinen ja numerotarkka, mutta kykenet myös hahmottamaan kokonaisuuksia ja tuottamaan tekstiä vaivattomasti. Hallitset myös sujuvasti suullisen ja kirjallisen englannin kielen.

Tehtäviisi kuuluu

Kiinteistöjen ja kiinteistöportfolioiden arvonmääritykset, markkina-analyysien laadinta sekä markkinadatan kerääminen. Keräät ja analysoit informaatiota, tuotat materiaalia sekä osallistut toimeksiantojen läpivientiin osana kokenutta tiimiämme.

Monipuolinen ja haastava tehtäväkenttäsi saattaa saman viikon aikana kattaa koko kiinteistösektorin ydinkeskustan toimistotaloista ja kasvukeskusten asuinkerrostaloista aina yliopistokampuksiin ja suljettuihin tehdasalueisiin.

Mitä me tarjoamme?

Tulet oppimaan ja kehittymään nopeasti, saat kiinnostavia tehtäviä ja kasvumahdollisuuksia sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kansainväliseen näköalapaikkaan jo urasi alkuvaiheilla. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja tiimistämme löytyy laaja-alaisesti osaamista tukemaan taitojesi kehittymistä. Vuoden 2017 aikana Suomessa laatimiemme arviokirjojen ja arvonmääritysten markkina-arvojen summa oli noin 35,3 miljardia euroa.

Hakeminen

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 17.2.2019. Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Tero Lehtonen (tero.lehtonen@eu.jll.com).