(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko
JLL

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Analyytikkoa Capital Markets transaktiotiimiin

Ketä etsimme?

Olet vastavalmistunut KTM, DI, OTM tai sinulla on parin vuoden työkokemus. Työkokemus sijoitus-, rahoitus- tai kiinteistöalalta on hyödyksi, mutta tärkeintä on vahva halu oppia ja kiinnostus kiinteistöalan neuvonantotehtäviä kohtaan. Olet älykäs, analyyttinen, innovatiivinen, ulospäin suuntautunut ja esiintymiskykyinen. Toimit joustavasti yhteistyössä sekä asiakkaiden että tiimisi kanssa ja olet parhaimmillasi kansainvälisessä ympäristössä. Hallitset erinomaisesti suullisen ja kirjallisen englannin ja suomen kielen, arvostamme myös hyvää ruotsin kielen taitoa ja Excel osaamista.

Tehtäviisi kuuluu

Pääasiallisiin tehtäviin kuluu kiinteistöjen ja kiinteistöportfolioiden arvonmääritys, markkina-analyysien laadinta, avustaminen kiinteistötransaktioiden strukturoinnissa ja due diligence -prosesseissa. Keräät ja analysoit informaatiota itsenäisesti (Excel), tuotat materiaalia (Word, PowerPoint, InDesign) sekä avustat toimeksiantojen läpiviennissä kokenutta tiimiämme.

Mitä tarjoamme?

Tulet oppimaan ja kehittymään nopeasti, saat kiinnostavia tehtäviä ja kasvumahdollisuuksia sekä ainutlaatuisen kansainvälisen näköalapaikan jo urasi alkuvaiheilla.  

Hakeminen

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 17.9.2018. Lisätietoja antaa kaupankäyntitiimin johtaja Christian Hohenthal (christian.hohenthal@eu.jll.com).