(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko
Suomen Asiakastieto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Me Suomen Asiakastiedossa luomme aikaa säästäviä, manuaalista työtä vähentäviä ja tiedon saamista nopeuttavia ratkaisuja asiakasyrityksillemme ja räätälöimme ne aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin sopiviksi. Digitalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet ovat olleet ja tulevat jatkossakin olemaan yksi tärkeimmistä liiketoimintamme moottoreista. Toimialamme muutoksen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien myötä meillä on nyt tarjota yhä kiehtovampia työtehtäviä.

Etsimme nyt joukkoomme kahta analyytikkoa mallintamaan ja kehittämään uusia ratkaisuja asiakkaille ja vahvistamaan omalla panoksellaan ryhmän osaamista.

SENIOR ANALYYTIKKO

Olet hankkinut jo kokemusta mallintamisesta ja tiedät mitä asioita pitää ottaa huomioon, kun tilastomalleja viedään liiketoiminnan käyttöön. Osaat kommunikoida asiakkaiden kanssa selkeästi ja tuoda aktiivisesti ratkaisuvaihtoehtoja esille.

Sinulla on vahva osaaminen erilaisista tilastollisista menetelmistä ja tietokantojen kanssa työskentely on sinulle tuttua puuhaa. Seuraavien kirjainlyhenteiden tunteminen ja niiden parissa tehty työ luetaan eduksi hakijalle: IRBA, IFRS9, PD, LGD, EAD, ECL.

JUNIOR ANALYYTIKKO

Tilastotieteen lisäksi sinua kiinnostavat tekniset ratkaisut, jotka helpottavat sinua ja asiakkaitamme palveluiden käyttöönotossa. Sinua ei pelota uusien menetelmien käyttöönotto, eikä asiakkaiden kanssa keskustelu vaan saat näistä lisää virtaa omaan tekemiseesi. Arvostamme sujuvaa osaamista R-ohjelman ja SQL-kielen osalta.

Sinulla on halu kehittää osaamistasi jatkuvasti eteenpäin ja kasvattaa omaa roolia ryhmässä. Haluat tuoda oman osaamisen ryhmän käyttöön ja etsiä yhdessä ryhmän kanssa uusia tapoja tehostaa ja helpottaa esimerkiksi aineistojen käsittelyä.

TEHTÄVÄSI JA TAVOITTEESI

Analyytikko toimii osana analyytikkotiimiä. Tiimissä on osaamista tilastotieteistä, riskienhallinnasta ja mallintamisesta. Tiimin vastuulla ovat sekä omat luokitusmallimme että asiakkaille räätälöidyt mallit. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja myös jakamaan omaa tietämystä muulle ryhmälle.

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja töitä tehdään joko yksin tai työkavereiden kanssa. Pääset mukaan suunnittelemaan kokonaan uusia tuotteita, rakentamaan asiakkaille räätälöityjä palveluita tai vaikka miettimään tehokasta raportointia. Mallinnusten osalta tehtäväkenttä alkaa aineistojen rakentamisesta ja kestää aina valmiiden tuotantokelpoisten ratkaisujen testaamiseen ja dokumentointiin.

Koko talon yhteinen tavoitteemme on asiakaskokemuksemme jatkuva parantaminen, mihin näkemyksesi tai kokemuksesi uusista toimintatavoista, teknologioista ja toteutuksista ovat tervetulleita.

MENESTYKSEN RESEPTI

Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on, että

  • Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja
  • Tartut innolla uusiin tehtäviin ja haluat oppia uutta
  • Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky
  • Toimit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Tunnet tilastotieteen ja pystyt tukeutumaan siihen ratkaisuissasi

MIKSI ASIAKASTIETO

Olemme uudistamassa koko toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme uutta rohkeasti kokeillen. Osaamistasi pääset päivittämään aina halutessasi, sillä koulutus ja kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita. Yhteisöllisyyttä meillä luodaan yhdessä tekemällä sekä töissä että harrasteiden parissa aktiivisen Pelinrakentajat-porukkamme organisoimana. Yrityksenä olemme tasaisessa kasvuvauhdissa ja teemme vahvaa tulosta, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen tulla aamuisin töihin. Uudet, modernit toimitilamme Kalasatamassa tukevat uusia työn tekemisen tapojamme

HAKUOHJEET

Jos jäit vielä kaipaamaan tarkempia tietoja tehtävästä tai Asiakastiedosta työpaikkana, palvelupäällikkö Kim Packalén antaa sinulle lisätietoa puhelimitse puh. 050 3104042 keskiviikkona 7.2. klo 11-13 ja keskiviikkona 14.2. klo 11-13 tai sähköpostitse kim.packalen@asiakastieto.fi. Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveesi kera alla olevasta linkistä 20.2.2018 mennessä.