(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

ANALYYTIKKO

Tule mukaan nostamaan analytiikkakyvykkyyttämme ja tiedolla johtamistamme uudelle tasolle sekä asiakasrajapinnassa että tuotekehityksessä.

Odotamme, että olet suurtenkin tietomassojen käsittelyä ja erilaisia tietojärjestelmiä pelkäämätön luonne. Sinulla on luontainen kyky yhdistää olennaisia asioita ja tiivistää lopputulos ymmärrettävään, liiketoimintaa palvelevaan muotoon. Kykenet myös itsenäisesti kehittämään tehtäväkenttäsi analytiikkaa ja keskeisiä laskentatyökaluja, sekä nostamaan ennakkoluulottomasti esiin uusia tapoja hyödyntää dataa.

Tehtäviisi kuuluu

  • datan käsittely ja analysointi, johtopäätösten, toimenpidesuositusten ja toimenpiteiden tekeminen ja koordinointi
  • eri lähteistä saatavan tiedon yhdistäminen ja jalostaminen palvelemaan liiketoiminnan kehittämisen tarpeita
  • heikkojen signaalien, ilmiöiden ja trendien tunnistaminen
  • datan laadun varmistaminen ja tiedon konvertointi järjestelmien välillä
  • laskentamallien ja -välineiden kehittäminen ja ylläpito

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta liiketoimintaa tukevan analytiikan tekemisestä. Katsomme eduksesi tietojärjestelmien kehitystyöhön osallistumisen sekä näytöt tuloksellisista kehityshankkeista. Olet liiketoimintalähtöinen, oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja sinulla on positiivinen kehittämisote sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Kirsi Kuusistolta p. 040 5291843, parhaiten tavoitettavissa 6.2. klo 9-10 ja 20.2. klo 15-16 tai sähköpostilla kirsi.kuusisto@helen.fi.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian!

Hakuaika päättyy 25.2.2018.