(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko (web & BI)
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Sykkiikö sydämesi datalähtöiselle digipalveluiden ja asiakaskokemuksen kehittämiselle? Haluatko rakentaa palveluita, joka vaikuttaa päivittäin satojentuhansien ihmisten elämään ja päästöttömämpään huomiseen?

Etsimme nyt matkaamme tuloskeskeistä ja analyyttistä web-/BI analyytikkoa kasvattamaan ymmärrystä asiakkaan käyttäytymisestä ja tuomaan lisää tehoja laajasti uudistuvien digipalveluiden kautta tulevaan liiketoimintaan.

Tulet mukaan rakentamaan uutta kunnianhimoista toimintamallia osastolla, jonka vastuulla on digitaalinen liiketoiminta ja asiakaskokemus, asiakkuus ja markkinointi. Meidän yhteinen tehtävämme on edistää asiakkaan mutkatonta matkakokemusta ja tehdä junamatkustamisesta ensisijainen vaihtoehto useammalle matkailijalle.

Roolistasi

Tehtäväsi on kehittää digitaalista liiketoimintaamme tuottamalla analyyseja, päätelmiä ja suosituksia myynnin ja konversion kasvattamiseksi. Keskiössä on uudistettavien digitaalisten kanavien interaktio ja transaktiodata. Tuotat tarvittavia dashboardeja, analyyseja ja raportteja, mutta ennen kaikkea dataan pohjautuvia löydöksiä ja hypoteeseja joihin tekijät voi tarttua. Autat ja kannustat muuta tiimiä ja koko organisaatiota verkkoanalytiikan ja datan käytössä.

Sinulla on loistavat edellytykset tähän tehtävään jos:

  • sinulla on kyky käsitellä suuria datamassoja, tuottaa johtopäätöksiä ja tehdä suosituksia monikanavaisiin toimenpiteisiin digitaalisen myynnin ja konversion kasvattamiseksi

  • sinulla kyky rakentaa raportteja ja visualisointeja analyysien tuloksista sekä KPI-mittareiden seurannoista (datastudio, power BI osaaminen luetaan eduksi)

  • Olet tuloskeskeinen ja omaat vahvaa ymmärrystä datan ja analytiikan merkityksestä kaupallisessa toiminnassa ja myynnin kasvattamisessa

  • sinulla on monipuolinen tausta webbianalytiikasta ja +2 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä

  • sinulla on erinomainen Googlen työkalujen tuntemus (GA360, GTM, Optimize)

  • SQL perustaidot luetaan eduksi, samoin markkinoinnin automaatiotyökalujen tuntemus

  • omaat oikean asenteen: olet oma-aloitteinen, systemaattinen ja otat vastuuta


Miksi VR?

Meitä VR:läisiä yhdistää rakkaus rautateihin ja niillä matkustaviin asiakkaisiimme. Olemme tuottamassa Suomen ympäristöystävällisintä, mukavinta ja turvallisinta tapaa matkustaa.

Tulevaisuuden matkustamisessa VR:n valtti on paras asiakaskokemus. Tätä vihreää tulevaisuutta ovat rakentamassa huipputyypit, joille myös tekemisen meininki merkitsee paljon. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista voi iloita ja olla ylpeitä. Sinäkin innostat muita parhaaseen suoritukseen, ja uskallat myös haastaa muita ja kyseenalaistaa juurtuneita tapoja.

Innostuitko ja haluat mukaan yhteiselle matkalle?

Jos tämä mahdollisuus on se mitä seuraavaksi uraltasi haet, haluaisimme ehdottomasti kuulla sinusta ja osaamisestasi lisää. Jätä hakemus  24.11.2019. mennessä 

Mikäli haluat kuulla lisää tiimistämme tai tehtävän sisällöstä, ota yhteyttä Ilona Pirhoseen ilona.pirhonen@vr.fi

Matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yhteensä 10 prosenttia. Viime vuonna junissamme tehtiin ennätysmäärä matkoja, lähes 127 miljoonaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa huolettomia ja helppoja matkoja asiakkaillemme. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 vuoroa päivittäin ja lähiliikenteessä noin 800. Junamatkustajien tyytyväisyys on kasvussa ja saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ympäristöystävällisyyden takia. Olemme uudistaneet jo 40 ravintolavaunua tämän vuoden aikana ja seuraava iso muutos matkustajille on mobiilisovelluksen ja verkkokaupan uusiminen vuoden 2019 aikana. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Olemme osa VR-konsernia.