(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko Underwriter-tiimiin, Protector Vakuutus, Tukholma/Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Protector Vakuutus etsii joukkoonsa uransa alussa olevaa ja kasvunnälkäistä henkilöä Underwriting-tiimiin. Olet sitoutunut ja omaat loistavat vuorovaikutustaidot monipuoliseen analyytikon rooliin. Haluat vaikuttaa työympäristösi tapaan toimia sekä kehittää itseäsi sen ohella. Työ sijaitsee aluksi Ruotsissa, Tukholman sykkeessä ja pääset osaksi kansainvälistä yrityskulttuuria. Hae tehtävää jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Työ tarjoaa sinulle laajan tehtäväkentän asiakasrajapinnassa sekä vastuuta Protectorin prosessikehityksestä. Analyytikon roolissa aloitat työsuhteen kattavalla 12-24 kuukauden mittaisella koulutusohjelmalla, jolloin työskentelet Tukholmassa suomalaisten asiakkuuksien parissa. Koulutusohjelman päätyttyä siirryt Helsinkiin osaksi Suomen tiimiä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omalla urallasi olemalla osa vahvasti kasvavaa yritystä. Tehtävässä saat itsenäistä vastuuta, mutta toimit tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi, muiden Protector maiden sekä meklareiden kanssa. Protectorille on ominaista avoin ja keskusteleva yrityskulttuuri, joka perustuu arvoihin; uskottava, innovatiivinen, rohkea ja sitoutunut.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä yrityksessä
* Viihtyisät toimistot Tukholman ja Helsingin ytimessä sekä mahdollisuuden etätöihin
* Saat kattavat vakuutukset itsellesi sekä pääset mukaan yrityksen vuosibonus-järjestelmään

TYÖNKUVA

* Asiakkuuksien riskiarviointi ja hinnoittelu
* Kannattavuusanalyysit
* Toimintamallien ja työkalujen kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi matematiikka tai tilastotieteet)
* Hyvät MS Office-taidot. Lisäksi eduksi katsotaan ohjelmointi osaaminen.
* Vahva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
* Kiinnostus yritystoimintaan ja halua kehittyä yrityksen sisällä
* Valmius muuttaa Tukholmaan 1-2 vuoden ajaksi


Lisäksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vakuutusalalta.

Etsimämme henkilö on


* Kunnianhimoinen ja rohkea
* Täsmällinen ja johdonmukainen
* Itseohjautuva ja innovatiivinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Tukholma, Ruotsi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Protector Vakuutuksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Protector Vakuutus Oy on pohjoismainen vakuutusyhtiö, joka on listattu Oslon pörssiin. Yhtiö perustettiin Norjassa vuonna 2004 ja siitä lähtien kasvu on ollut vahvaa ja kannattavaa. Yhtiö on 15 vuoden aikana kasvanut nopeasti ja palveluksessa on tällä hetkellä lähes 400 työntekijää; Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Iso-Britanniassa ja Suomessa.