Analyytikko, Protector Vakuutus, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Protector Vakuutuksen vahva kasvu jatkuu edelleen ja etsimme nyt tähän kansainväliseen joukkoon uutta työkaveria analyytikon tehtävään. Tässä monipuolisessa roolissa pärjää analyyttinen, ongelmanratkaisukykyinen ja järjestelmällinen tekijä, jolla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä taustallaan matemaattinen koulutus. Protectorille on ominaista ainutlaatuinen avoin ja keskusteleva yrityskulttuuri, joka perustuu arvoihin uskottava, innovatiivinen, rohkea ja sitoutunut.
KUVAUS
Analyytikon tehtävä tarjoaa sinulle laajan tehtäväkentän asiakkuuksien riskiarviointiin, hinnoitteluun ja kannattavuusanalyyseihin liittyen sekä vastuuta Protectorin prosessikehityksestä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omalla urallasi olemalla osa vahvasti kasvavaa kansainvälistä yritystä. Tehtävään valitulta henkilöltä toivotaan kykyä itsenäiseen työhön sekä hyvää matemaattista ja analyyttista ajattelutapaa. Työ sopii jo alan kokemusta kerryttäneelle henkilölle, mutta myös uransa alussa olevalle kasvunnälkäiselle tekijälle.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja rajattomat etenemismahdollisuudet yrityksen sisällä
* Mahdollisuuden päästä oppimaan vakuutusalasta laajasti kansainvälisestä näkökulmasta
* Viihtyisän toimiston Helsingin ytimessä ja mahdollisuuden etätöihin
* Poikkeuksellisen hyvät työsuhde-edut, mm. puhelinetu, lounas- ja liikuntaedun, sekä konttorin ja tiimien yhteiset aktiviteetit
* Kattavat vakuutukset itsellesi sekä pääset mukaan yrityksen vuosibonus-järjestelmään

TYÖNKUVA

* Asiakkuuksien riskiarviointi ja hinnoittelu
* Kannattavuusanalyysit

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tutkinto (esim. matematiikka, fysiikka, tilastotieteet)
* Vahvat analyyttiset taidot ja kokemusta analyyttisistä tehtävistä
* Hyvät MS Office-taidot, erityisesti Excel-osaaminen.
* Vahva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.


Kokemus vastaavista työtehtävistä tai esimerkiksi vakuutusalalta nähdään etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kamppi, Helsinki


Yhteystiedot

Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Protector Vakuutuksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Protector Vakuutus Oy on pohjoismainen vakuutusyhtiö, joka on listattu Oslon pörssiin. Yhtiö perustettiin Norjassa vuonna 2004 ja siitä lähtien kasvu on ollut vahvaa ja kannattavaa. Yhtiö on 15 vuoden aikana kasvanut nopeasti ja palveluksessa on tällä hetkellä lähes 400 työntekijää; Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Iso-Britanniassa. Helsingin viihtyisässä uudessa toimistossa Kampissa työskentelee parikymmentä kunnianhimoista vakuutusalan ammattilaista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot