Analyytikko, Pilke Päiväkodit Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021
Etsimme nyt ratkaisukeskeistä ja motivoitunutta analyytikkoa 3 kuukauden mittaiseen projektityöhön asiakkaallemme Pilke Päiväkodit Oy:lle. Mikäli sinulla on opintotaustaa esimerkiksi tilastotieteen parista ja olet kiinnostunut tuomaan osaamistasi liiketoiminnan kehittämiseen, tämä työ voi olla sinua varten. Sillä projekti starttaa nopealla aikataululla, etenemme hakuprosessissa nopeasti - lähetäthän hakemuksesi meille pian!
KUVAUS
Analyytikkona saat ympärillesi tiiviin ja ammattitaitoisen 3 hengen tiimin. Keskeisimpänä työehtävänäsi on tutkia datan avulla päiväkotien työvuorosuunnittelua - tavoitteena on selvittää, kuinka päiväkodin työntekijät ja lapset ovat olleet paikalla. Datan käsittelyn lisäksi pääset analysoimaan tuloksia ja käyttämään niitä liiketoiminnan kehittämistarpeiden kartoitukseen.

Tarjoamme


* Merkityksellisen projektin yrityksen liiketoiminnan kehittämisen kannalta
* Vastuuta ja itsenäisyyttä
* Ammattitaitoiset kollegat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Data-analysointi päiväkodin työvuorosuunnittelun selkeyttämiseksi
* Liiketoiminnan kehitysehdotuksien luominen raporttien ja analysoinnin tulosten perusteella

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta tai viimeistelyä vaille valmiit opinnot (esimerkiksi tilastotiede tai tuotantotalous)
* Kokemusta data-analysoinnista ja raportoinnista joko työn tai koulun parista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on
* Ratkaisukeskeinen
* Huolellinen ja järjestelmällinen
* Yhteistyökykyinen ja selkeä kommunikoija

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 3kk mittainen projekti
* Sijainti: Rajatorpantie 8 A, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pilke Päiväkodit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pilke Päiväkodit Oy:n varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista, jotka haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä. Työyhteisö, joka tukee lapsen oppimista ja kasvua parhaalla mahdollisella tavalla, luodaan aktiivisuudella, ammatillisuudella, pedagogisella osaamisella, lapsen osallisuudesta huolehtimisella, muokkautuvilla oppimisympäristöillä sekä kannustavalla ja motivoivalla ilmapiirillä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522721
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa