(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko, osakesijoitukset
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Haemme osakesijoituksiin analyytikkoa

Onko sinulla kokemusta pääomamarkkinoista? Sytytkö data-analytiikasta? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä töihin yritykseen, joka toimii vastuullisen sijoittamisen suunnannäyttäjänä ja on yksi Suomen suurimpia yksityisiä sijoittajia.


Haemme Varman osakesijoituksiin analyytikkoa, jolla on kokemusta pääomamarkkinoista. Analyytikkona osaat hyödyntää moderneja tiedonhankintajärjestelmiä ja pystyt suodattamaan olennaisen informaation sijoituspäätösten tueksi. Sinulla on kykyä ja intoa paneutua perusteellisesti yksittäisiin sijoituskohteisiin.

 

Haemme joukkoomme yritysanalyysista ja analytiikasta innostunutta tiimipelaajaa, joka haluaa päästä kehittämään salkunhoidon työkaluja. Varman tase tämän vuoden puolivälissä oli 46,5 mrd.€ ja osakesijoitusyksikön vastuulla oli 15 miljardin euron sijoitukset. Olemme aktiivinen globaali sijoittaja jonka osaketiimi koostuu viidestä salkunhoitajasta.

 

Menestyäksesi sijoitusanalyytikon tehtävässä, sinulla tulee olla

  • Rahoitusteorian osaamista,
  • vähintään muutaman vuoden kokemusta pääomamarkkinoista,
  • eri arvonmääritys- ja kassavirtamenetelmien sulavaa hallintaa,
  • tiimipelaajan sosiaalisia kykyjä,
  • Bloombergin ja excelin erinomaista osaamista,
  • ymmärrystä kvantitatiivisista malleista ja koodaamisesta sekä
  • kykyä kehittää salkunhoidon työkaluja.

 

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi osana finanssialan ja kansainvälisen sijoittamisen johtavaa asiantuntijaorganisaatiota.  Arvostamme aktiivista työotetta ja palkitsemme hyvistä suorituksista osana tiimiä. Pääset työskentelemään yhdessä sijoittamisen huippuammattilaisten kanssa rennossa, avoimessa ja yhdenvertaisessa työyhteisössä.

Meillä työ ja vapaa-aika ovat tasapainossa ja pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa.

Tutustu meihin työnantajana ja työpaikkana, katso video: Me varmalaiset - työelämän supersankarit.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa sijoitusjohtaja Timo Sallinen, p.040 5439 587 ma 14.10. klo 9:30-11:30 ja 16-18 sekä ti 15.10. klo 10-15.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 20.10.2019.