(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko (osa-aikainen)
Point Capital / aTalent Recruiting

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Tyyppi: Osa-aikainen, vakituinen
Haettu tausta: 3.-5. vsk, joustava
Työaika: 0-37,5 h/vko, projektien mukaan joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Mannerheimintie 20 B, Helsinki
Haku-DL: 7.2.2021

Point Capital on vuonna 2012 perustettu riippumaton yritys- ja rahoitusjärjestelyjen suunnittelija ja toteuttaja. Yritys tarjoaa ratkaisuja kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityskaupoissa, pääomajärjestelyissä, rakennejärjestelyissä sekä strategisessa neuvonannossa. Yritykseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.pointcapital.fi.

Point Capital etsii nyt osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin. Analyytikkona tehtäviisi kuuluvat mm. taloudellinen mallintaminen Excelillä, tiedon keruu ja jalostaminen, analyysien tekeminen, markkinatutkimus, tarjous- ja projektimateriaalien laatiminen, yhteydenpito eri tahoihin sekä tehtävät toimiston päivittäisten asioiden hoidossa. Tulet myös osallistumaan asiakkaiden tukemiseen yrityskauppaan tai liiketoiminnan kehittämiseen liittyvän rahoitusjärjestelyn ratkaisemisessa. Analyytikon roolissa pääset osallistumaan yritys- ja rahoitusjärjestelyjen prosesseihin kokonaisvaltaisesti sekä vaikuttamaan työsi kautta projektien onnistumiseen osallistumalla esimerkiksi järjestelyjen rahoitusrakenteen ja kohteen taloudelliseen analyysiin. Työntekijänä odotamme sinun olevan oma-aloitteinen, määrätietoinen ja aikaansaava.

Hakijalta odotetaan:
- Relevantteja opintoja (esim. KTM/DI, rahoitus/tuotantotalous) ja hyvää opintomenestystä
- Erinomaisia Excel- ja PowerPoint-taitoja
- Analyyttisyyttä, tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- Kiinnostusta rahoitusmarkkinoita kohtaan
- Vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista
- Halukkuutta sitoutua vähintään vuodeksi osa-aikatyöhön, sekä joustavuutta työmäärän vaihdellessa projektien mukaan

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi työnkuvaa tukeva analyyttinen työkokemus
- Mahdollisuus sitoutua osa-aikatyöhön vuotta pidemmäksi aikaa

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta jo opintojen aikana

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi pdf-muodossa viimeistään 7.2.2021 täällä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/73104/create/. Kerrothan hakemuksessasi myös 1) milloin pystyt aloittamaan, 2) mihin asti olet valmis sitoutumaan osa-aikaiseen työskentelyyn ja 3) milloin suunnittelet lähteväsi vaihtoon, jos vaihto-opinnot ovat vielä tulossa.

Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Manager Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[at]atalent.fi). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi Point Capitalille.

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish. *