(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko, OP Markets
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Nyt etsimme Helsinkiin OP Marketsiin ANALYYTIKKOA vakituiseen työsuhteeseen laadukkaan analyysin tuottamiseen myyntiyksiköiden ja asiakkaiden tarpeisiin.

 

 

Tehtävästä

 

Analyytikkona vastaat itsenäisesti tiettyjen yhtiöiden ja toimialojen sijoitustutkimuksesta, minkä ohella annat oman panoksesi tiimin markkinanäkemysten muodostamiseen. Tiimimme toimii cross-asset -pohjaisesti, joten pääset analysoimaan yrityksiä sekä osakkeenomistajan että velkasijoittajan näkökulmasta. Lisäksi osallistut pääomamarkkinatransaktioiden toteutuksessa tarvittavaan analyysityöhön. Näkemystemme viestiminen asiakkaille ja eri sidosryhmille on keskeinen osa työtehtävää.

 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Omaat relevanttia kokemusta pääomamarkkinoilta ja ymmärrystä eri toimialojen toimintamekaniikasta. Sinulla on tuotetuntemusta ja arvonmääritysosaamista osakkeista ja/tai korkoinstrumenteista. Sinulta löytyy vahvat analyyttiset mallintamistaidot, olet taitava asiakassuhteiden hoitamisessa ja viihdyt esiintymistilanteissa. Odotamme sinulta soveltuvaa akateemista loppututkintoa sekä taloudellisten kokonaisuuksien hahmotuskykyä.

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Pääset mukaan huippuammattilaisten tiimiin ja dynaamiseen työympäristöön, jossa saman katon alta löytyy Helsingin laaja-alaisimmat Markets-toiminnot. Saat mahdollisuuden oppia uutta monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa, ja tuoda oman panoksesi omaisuusluokat yhdistävään analyysiyksikköömme. Lisäksi pääset osalliseksi ison talon etuihin.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa pääanalyytikko Antti Saari, puh 041 5289 122.

Hae tehtävää 5.3.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.