(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko, Omaisuusjärjestelyt ja investointien rahoitus
Inspira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Rahoituksen neuvontapalvelut Inspira Oy on vuonna 2004 toimintansa aloittanut asiantuntijayritys. Inspira tarjoaa taloudellista neuvonantoa omaisuus- ja yritysjärjestelyissä sekä investointihankkeissa. Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit ja niiden omistamat yhteisöt ml. sairaanhoitopiirit.

Viime aikaiset toimeksiantomme ovat koskeneet mm. kuntayhtiöiden yrityskauppoja, sote-palvelutuotannon ja kiinteistöjen uudelleenjärjestelyitä, yhtiöittämisiä, liiketoimintojen ja investointien taloudellisia analyysejä sekä investointien rahoitus- ja toteutusmalleja.

Inspira on osa Kuntarahoitus-konsernia. Kuntarahoitus Oyj on Suomen kolmanneksi suurin rahoituslaitos, jonka taseen loppusumma vuoden 2018 lopussa oli noin 35,7 miljardia euroa. Kuntarahoituksen omistaa kunnat, Keva ja valtio ja se tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluja kuntasektorille ja sosiaaliseen asuntotuotantoon. Kuntarahoitus-konsernin henkilöstömäärä on noin 150.

Toimintamme kasvaessa haemme osaavien ammattilaisten työyhteisöömme uutta Analyytikko–tasoista asiantuntijaa omaisuus- ja rahoitusjärjestelyihin.

Analyytikko

Voit olla vastavalmistunut tai hankkinut jo muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Tehtävään soveltuvia tutkintoja ovat esimerkiksi KTM tai DI. Ymmärrät tulos-, tase- ja kassavirtamallien logiikan ja olet taitava laatimaan erilaisia laskentamalleja ja analysoimaan asioita numeroiden kautta. Keskeiset työtehtäväsi tulevat olemaan asiakasprojekteissa tehtävä asiantuntijatyö sekä selvitysten laatiminen osana projektitiimiä.

Analyytikkona tarvitset energistä otetta työhön, kehittyneitä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja ennen kaikkea halua kehittyä alan huippuasiantuntijaksi.

Tarjoamme näköalapaikan julkisen sektorin omaisuusjärjestelyihin, investointeihin sekä erilaisten innovatiivisten rahoitusratkaisujen toteuttamiseen. Kuntarahoitus-konsernissa pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jonka työllä vaikutat suomalaisen yhteiskunnan kehitykseen. Konsernin toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

Kiinnostuitko?

Hakeminen Analyytikon tehtävään tapahtuu täältä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8cb07d77.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antavat toimitusjohtaja Anssi Wright puhelimitse +358 400 271 393 tai sähköpostitse anssi.wright@inspira.fi  ja apulaisjohtaja Tutta Pentinmikko +358 50 3235370 tai sähköpostitse tutta.pentinmikko@inspira.fi