(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko / nuorempi analyytikko
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Granlund kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt etsimme analyytikkoa tai nuorempaa analyytikkoa Ohjelmistot-osastollemme Helsinkiin.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka haluaa olla tuottamassa asiakaslähtöisiä asiantuntija- ja konsulttipalveluita laajenevalle asiakaskunnallemme. Toimintamme tärkeimpiä tavoitteita on ohjata, tukea ja kehittää asiakkaidemme kiinteistöomaisuuden hallinnan toteuttamista ja johtamista.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. tuottaa, mallintaa ja visualisoida dataa, jota asiantuntija- ja konsulttipalvelumme tuottavat. Työskentelet erityisesti palveluverkkoihin ja työmäärämitoituksiin liittyvän analytiikan parissa. Tehtäviisi voi kuulua myös muiden analyysipalvelujemme kehittämistä ja tuotteistamista.

Analyytikkona työskentelet tiiviisti yhteistyössä sidosryhmiemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Analyytikon roolissa on halutessaan mahdollista kehittyä ja kasvaa esimerkiksi konsultatiiviseen rooliin. Tarkempi tehtävänkuva määritellään osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tehtävässä voi aloittaa välittömästi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Arvostamme:

Analytiikan luominen joskus hektisissä konsulttitoimeksiannoissa on keskeinen osa työtehtäviäsi, joten analyyttinen ote asioihin ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä. Myös asiakkaiden kanssa työskentely on osa työtehtäviäsi, joten asiakaslähtöisyys, palveluasenne ja -halu sekä ratkaisukeskeisyys ovat luonnollinen osa sinua ja tekemistäsi.

Lisäksi arvostamme halua laittaa itsesi likoon, kehittyä ammatissasi ja tarttua itsenäisellä otteella tehtäviin sekä vastuisiin, joita kasvava työympäristömme tarjoaa.

Edellytykset tehtävään:

Voit olla joko opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut diplomi-insinööri tai sinulla on muu soveltuva koulutus. Kiinteistöalan perusymmärrys on tehtävässä menestyksekkään suoriutumisen kannalta eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia uusia asioita. Analyytikon tehtävä edellyttää analyyttistä otetta ja hyviä taitoja Microsoft Office -työkaluista (erityisesti Excel ja Powerpoint). Lisäksi PowerBi-osaaminen katsotaan merkittäväksi eduksi.

Hakuaika:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa laittaa heti. Haku päättyy viimeistään perjantaina 19.5.2019.

Lisätiedot:

Ryhmäpäällikkö Joonas Alakomi (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 050 347 6621)

Johtava asiantuntija Topi Korpela (etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p. 040 845 1707)