(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko markkinointi ja online -yksikköön
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Tiedätkö, miten data muuttaa maailmaa? Tule meille!

Haemme osaavaa ja monipuolista henkilöä DNA:n kuluttajaliiketoiminnan markkinointi ja online -yksikköön. Tässä tehtävässä työskentelet päivittäin yhdessä markkinoinnin ja online-liiketoiminnan kanssa vaikuttaen monikanavaisen asiakaskokemuksemme kehittämiseen. Vastaat markkinoinnin KPI-mittariston kehittämisestä ja web-analytiikan toimivuudesta sekä toteutat analyysejä markkinoinnin ja dna.fi -ekosysteemin päätöksenteon tueksi. Sinulla on kyky ja halu hyödyntää työssäsi DNA:n laajaa tietomäärää, jossa keskeisessä osassa on online- ja asiakasdata.

Menestymisen edellytykset

Toiveenamme on löytää henkilö, jolla on kokemusta web-analytiikan tuottamisesta, asiakasdatatietokannoista, ymmärrystä hakukoneoptimoinnista ja mainonnanhallintajärjestelmistä. Tehtävä edellyttää Googlen 360 Suite -palvelun syvällistä osaamista, erilaisten datan visualisointityökalujen hallintaa (esim. Tableau ja Google Data Studio) sekä tietokantakyselyiden tekemistä (SQL). 

Tehtävässä onnistuminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kommunikoida useille tahoille. Lisäksi henkilön tulee pystyä toimimaan aktiivisella otteella laajassa sidosryhmäverkostossa, viestien asioita itsenäisesti ja päämäärätietoisesti eteenpäin.

Sinun roolisi

Olet avainroolissa niin asiakaskokemuksen ja -käyttäytymisen kuin markkinointitoimenpiteiden vaikuttavuuden ymmärryksen lisäämisessä. Tehtäviisi kuuluvat mm. markkinoinnin KPI- ja konversioanalyysit, toimenpide-ehdotukset ja raportit sekä a/b-testit. Huolehdit mittareiden kehittämisestä ja siitä, että seuranta sekä tarvittavat dashboardit ovat kunnossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi laajasti. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä.

Suomen paras työpaikka

Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work
-tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. 

Lisätietoja

Tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Kun haluat tulla toimistolle, löydät modernit toimitilamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylästä. Lue lisää kulttuuristamme.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä.  Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.6.2019 mennessä! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja saat Päivi Sinkolta, dna.fi / kaupallinen operointi, puh. 044 044 8031, paivi.sinkko@dna.fi

Katso myös muut DNA:lla avoimena olevat markkinointi ja online yksikön työtehtävät https://www.dna.fi/dnalle