(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko / Manageri
Inspira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme osaavien ammattilaisten työpariksi sinua

Analyytikko / Manageri, Kiinteistöt ja toimitilat-osastollemme

Tarjoamme näköalapaikan nopeasti muuttuvan julkisen sektorin ja rahoitusalan välissä. Tavoitteenamme on auttaa julkista sektoria hallitsemaan kiinteistöomaisuuttaan tehokkaammin mm. avustamalla investointihankkeiden toteuttamisessa oikea-aikaisesti, oikeaan paikkaan ja oikean kokoisina. Teemme läheistä yhteistyötä Kuntarahoituksen lisäksi johtavien asianajotoimistojen sekä teknisiä asiantuntijapalveluita tarjoavien yritysten kanssa.

Tehtävänäsi on toimia asiantuntijana erilaisissa kiinteistöihin liittyvissä projekteissa. Tehtävässä toimit aluksi pääasiallisesti projektitiimin jäsenenä, mutta saat myös alusta alkaen itsenäistä projektien vetovastuuta. Useissa projekteissa toimit laajassa yhteistyössä teknisten ja juridisten asiantuntijakumppaneidemme kanssa.

Monissa projekteissamme keskeisessä osassa on taloudellinen mallinnustyö, johon liittyen kaikki asiantuntijamme saavat koulutuksen. Inspirassa taloudellinen mallinnus toteutetaan FAST standardin mukaisesti.

Työtehtävien menestyksekäs suorittaminen edellyttää sinulta:

  • joustavuutta ja halua osallistua vaihteleviin ja vaativiin asiakasprojekteihin sekä tarpeen mukaan sisäisiin kehitysprojekteihin         
  • vahvaa analysointi- ja ongelmanratkaisukykyä
  • huolellisuutta, tarkkuutta sekä halua tehdä oikeat asiat kerralla oikein
  • halua tutkia ja perehtyä uusiin asioihin (kuten esim. uuteen lainsäädäntöön) ja kykyä hyödyntää uutta tietoa työssä
  • mahdollisuutta matkustaa kotimaassa asiakasprojektien tiimoilta
  • vähintään muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta sekä monipuolista kiinteistöjen arviointiin, rahoittamiseen ja/tai transaktioihin sekä kehittämiseen liittyvää osaamista
  • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa asiakasraportointia varten (ruotsin- ja englannin kielen taito on eduksi)
  •  kattavaa Office-ympäristön hallintaa erityisesti Excelin osalta
  • AKA-tutkinto tulee olla suoritettuna tai sen suorittaminen lähitulevaisuudesta tulee olla mahdollista

Toimit itsenäisesti, mutta yhteistyössä koko organisaation kanssa ja osallistut myös asiakkuuksien hankintaan ja hoitoon. Yhteistyökykyisenä verkostoidut luontevasti ja olet mukana kehittämässä toimintaamme.

Lisätietoja tehtävistä antavat Inspira Oy:n johtaja Ville Riihinen puh. 0500 677299 sekä Personnelin konsultti Jouni Valtimo puh. 044 2545929. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 27.8.2018 mennessä linkin https://remote.pdpersonnel.fi/application/Default.aspx?jobid=11905&lang=fi kautta.