(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko, Kuluttajaliiketoiminta, asiakkuudet
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Etsimme DNA:n Kuluttajaliiketoiminnan asiakkuudet osastolle myynnin analyytikkoa tukemaan puhelinliittymä- ja päätelaitetoimintoja tuottamalla analyyseja ko. liiketoiminta-alueiden operatiivisiin tarpeisiin. Päätehtävänäsi on päätelaitemyynnin (puhelimet, tabletit, modeemit) ja niihin liittyvien lisätarvikkeiden myynnin analysointi ja raportoinnin kehittäminen. Osallistut myös päätelaitemyynnin ja markkinoinnin toimintamallien kehittämiseen (esim. kohdennettu markkinointi). Kehität puheliittymämyynnin raportointia ja rakennat, kehität ja ylläpidät automatisoituja kampanjasuosituksia.

Tehtävässä menestyäksesi,

  • sinulla on tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot (esim. tilastotieteet, matematiikka, tietotekniikka)
  • osaamista SQL:n käytöstä ja tietokannoista
  • osaamista raportointityökaluista esim. Tableausta
  • tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jyrki Kinnunen, jyrki.kinnunen@dna.fi  

Olisitko sinä uusi työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 6.3. mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.