(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko, Kehittämisen analytiikka
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

Haemme nyt Kehittäminen ja teknologiat -organisaation Helsinkiin Analyytikkoa.

Analyytikko, Kehittämisen Analytiikka

Tulet osaksi Planning and Reporting Support -tiimiämme, joka tukee kehitysorganisaatiota laajasti sen tietotarpeissa. Vastaamme mm. kehitysprojektien seurannasta, analyyseista ja raportoinnista. Sinun tehtäväsi on luoda, jalkauttaa ja kehittää mittaristoja ja työkaluja sekä tuottaa analyyseja toiminnan tuloksellisuuden varmistamiseksi.

Tunnistat ja luot uusia kehitysmahdollisuuksia analytiikan näkökulmasta. Vastaat myös dataan pohjautuvien toimenpide-ehdotusten valmistelusta sekä kommunikoinnista.  Samalla varmistat, että tuotettu raportointi on selkeää ja ymmärrettävää.

Mitä odotamme sinulta

Etsimme osaajaa, joka ymmärtää datan ja mittaristojen hyödyntämisen merkityksen liiketoiminnan johtamisessa. Voit olla myös urasi alkutaipaleella, mutta kokemus raportoinnin ja analytiikan kehittämisestä ja viemisestä käytäntöön on sinulle eduksi. Tunnet analytiikan menetelmiä ja työkaluja (esim. Tableau, Alteryx, SQL, Qlikview, SAS), ja sinulla on osaamista tietokantojen hyödyntämisestä. Lisäksi sinulla on kyky kääntää analytiikan löydökset liiketoimintaa hyödyttäviksi ehdotuksiksi ja toimenpiteiksi. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi teknillinen tai kauppatieteellinen.

Teknisen osaamisen lisäksi meille on tärkeää, että olet avoin ja utelias keskustelijatyyppi, jolla on proaktiivinen lähestymistapa työntekoon. Pystyt rakentamaan yhteistyötä eri toimintojen välillä, mutta tarvittaessa myös haastamaan olemassa olevia käytänteitä ja viemään rohkeasti läpi muutosta. Vaikka olet tiimipelaaja, pystyt toiminaan itsenäisesti ja aloitteellisesti liiketoiminnan suuntaan.

Arki meillä on työntäyteistä mutta hauskaa ja innostavaa. Toivottavasti sinä olet meidän laillamme vahvat ihmissuhdetaidot omaava, positiivisen kautta asioihin ja haasteisiin tarttuva uudistaja.

Mitä saat meiltä

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tehtävässä pääset toimimaan monien sidosryhmien kanssa ja havainnoimaan OP:n toimintaa useista eri näkökulmista. 

Tekemistämme ohjaavat vahvasti arvomme: yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Tiimissäsi työskentelee alansa innostuneita ammattilaisia ja kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. 

Työsuhde-etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään 9.3.2020. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit laittaa kysymyksesi sähköpostitse techjobs(at)op.fi 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.