(Poistunut julkaisusta)

ANALYYTIKKO, KANSAINVÄLISET KIINTEISTÖSIJOITUKSET
Keskinäinen Eläkevakuutus Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Ilmarisen sijoitusvarallisuus on yli 49 miljardia ja olemme yksi Suomen suurimmista sijoittajista. Ilmarinen on kansainvälisesti arvostettu, vastuullinen toimija ja aktiivinen omistaja. 

Kansainvälisissä kiinteistösijoituksissa keskitymme niin suoriin kuin velkamuotoisiin kiinteistösijoituksiin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Ilmarisen kansainväliset kiinteistösijoitukset käsittää noin 2,2 miljardin euron arvoisen kiinteistösijoitusomaisuuden, jota on tarkoitus kasvattaa merkittävästi tulevaisuudessa. 

ANALYYTIKKO, KANSAINVÄLISET KIINTEISTÖSIJOITUKSET

Etsimme Ilmarisen Sijoituslinjalle, Kansainväliset kiinteistösijoitukset -osastolle analyytikkoa, jonka tehtävänä on osallistua Ilmarisen kansainväliseen kiinteistösijoitustoimintaan. 

Analyytikon tehtäviin kuuluu salkunhoitajien tukeminen uusien sijoituskohteiden analysoinnissa, transaktio- ja due diligence -prosesseihin osallistuminen, olemassa olevien sijoituskohteiden hallintoon liittyvät tehtävät sekä salkunhallintaa tukevien työkalujen ja järjestelmien kehittäminen ja ylläpito.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi DI tai KTM tai vastaava kansainvälinen tutkinto,
  • erinomaista osaamista kvantitatiivisesta analyysistä ja data-analytiikasta,
  • joustavuutta sekä kykyä ja halua erilaisten kansainvälisten kiinteistösijoittamisen työtehtävien tekemiseen,
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa,
  • erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia sekä
  • mahdollisuutta matkustamiseen.

Lisäksi eduksi katsotaan aiempi kokemus kiinteistösijoittamiseen tai rahoitukseen liittyvistä tehtävistä sekä mahdollinen ohjelmointiosaaminen.
 

Tehtävän keskeiset sidosryhmät ovat Ilmarisen Sijoituslinjan muu henkilöstö, talous-, laki- ja riskienhallintaosastot sekä Ilmarisen yhteistyökumppanit kansainvälisissä kiinteistösijoitusorganisaatioissa. Analyytikko raportoi tehtävässään Kansainvälisten kiinteistösijoitusten johtajalle Mikko Antilalle.

Työ tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja vastuullisen tehtäväkentän laajentuvassa kansainvälisen kiinteistösijoittamisen tiimissämme ja kilpailukykyisen palkkauksen ja edut. Tueksesi saat asiantuntevat ja innostuneet kollegat ja työyhteisön. Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. 


Lisätietoja tehtävästä antaa Kansainvälisten kiinteistösijoitusten johtaja Mikko Antila (p. 050 577 9066) perjantaina 7.2. klo 13-15 ja torstaina 13.2. klo 13-15. Muina aikoina voit olla yhteydessä rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Eezy Personnelin konsulttijohtajaan Jouni Valtimoon (p. 044 254 5929). 

Lähetä hakemuksesi sunnuntaihin 16.2. mennessä osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/Analyytikko%2C-kansainv%C3%A4liset-kiinteist%C3%B6sijoitukset/DP5vJm ja liity mukaan tiimiimme tekemään merkityksellistä työtä eläkevarojen vastuullisena sijoittajana. 

Ilmarisen käytännön mukaan valittavalle henkilölle tehdään luotettavuusselvitykset (luottotietojen tarkistus ja huumausainetesti) sekä turvallisuusselvitys.

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.