(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko, Equity Capital Markets
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020

Analyytikko, Equity Capital Markets  


OP Yrityspankin Equity Capital Markets (ECM) -yksikkö tarjoaa oman pääoman ehtoisia rahoituspalveluita yritys- ja instituutioasiakkaille. OP on Suomen johtavia ECM-transaktioiden toteuttajia niin arvolla kuin lukumäärällä mitattuna. Haemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ECM Analyytikkoa työskentelemään vaativien asiakastoimeksiantojen parissa.
 

 

Tehtävästä

 

Analyytikon tehtävässä avustat tiimin jäsenenä erilaisten pääomamarkkinatransaktioiden toteuttamisessa sekä myyntityössä. Equity Capital Markets (ECM) -projektit pitävät sisällään listautumiset, osakeannit, private placementit, osto- ja lunastustarjoukset sekä jakautumiset. Keskeisiä vastuualueitasi ovat projekteihin ja myyntityöhön liittyvien yhtiö- ja toimiala-analyysien sekä asiakas- ja sijoittajamateriaalien tuottaminen, arvonmääritys ja muu mallintaminen. Tuottamamme materiaali on pääosin englanniksi. Osallistut myös asiakas- ja sijoittajatapaamisiin.  
 

 

Oikean osaajan tuntomerkit 
 
Analyytikolta edellytämme noin 1–3 vuoden relevanttia työkokemusta joko investointipankista, pääomamarkkinoista, pääomasijoittamisesta tai vastaavasta vaativasta konsultoinnista (esim. johdon konsultointi, tilintarkastus). Osaat hyödyntää tietokantoja ja arvonmääritysmalleja sekä muita analyysityökaluja, ja sinulla on erinomaiset taidot Office-tuotteiden, erityisesti Excelin ja Powerpointin kanssa. 
 
Odotamme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa (KTM/DI), sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Olet työtavaltasi analyyttinen ja järjestelmällinen, sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt hahmottamaan isoja kokonaisuuksia. Kykenet myös sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin. Luonteeltasi olet energinen ja sinulta löytyy myös hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Haluat palavasti oppia uutta ja edetä urallasi, sekä motivoidut tuloksien saavuttamisesta työssäsi. Sinulla on yrittäjähenkinen asenne työntekoon ja omaat myynnillistä pelisilmää. Lisäksi odotamme sinulta vahvaa kiinnostusta osakepääomamarkkinoita kohtaan.
 

 

Me tarjoamme 
 
Sinua odottavat mielenkiintoiset projektit pääomamarkkinoiden ytimessä ja saat mahdollisuuden jatkaa kehittymistäsi alan kirkkaimmaksi tähdeksi. Pyrimme tukemaan sinua kehittymisessäsi ja kannustamme ottamaan lisää vastuuta. Työskentelet suurien voittojen eteen yhdessä motivoituneen tiimin kanssa. Tiiminä olemme itseohjautuva, mikä näkyy arjessa luottamuksena ja joustavuutena esimerkiksi työaikojen ja etätyön suhteen. Lisäksi käytössäsi ovat OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa.


 
Tästä eteenpäin 
 
Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Pekka Suhonen, puh. 050 325 8723.

 

Oletko sinä kaivattu analyytikkomme? Hae tehtävään tiistaihin 15.12.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi alla olevan linkin kautta.

 

Odotamme jo uutta kollegaamme innolla, minkä vuoksi rekrytointiprosessi etenee vauhdilla. Järjestämme haastattelukierroksen pe 18.12., jolloin tavoitteena on tutustua sinuun pintaa syvempää henkilöarvioinnin ja testien avulla.

 

Huomioithan, että tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.

 

 

Pari sanaa OP Ryhmästä

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.