(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko/ datavetoisten palveluiden kehittäjä
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Saako datan analysointi sinut innostumaan? Haluisitko olla kehittämässä ja tuottamassa vaikuttavia palveluratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa? 

Kehitämme Seuressa intohimoisesti tulevaisuuden henkilöstöratkaisuja, joilla luodaan parasta palvelua niin päiväkodin lapsille, koululaisille, kotihoidon asiakkaille kuin erikoissairaanhoitoonkin. Oikean työntekijän saaminen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan tuhansia kertoja joka kuukausi vaatii dataan perustuvia päätöksiä. Haemme nyt analytiikka toimintoomme Helsinkiin jäsentä numero #6 kokonaan uuteen tehtävään. Vastuullamme on datan, analytiikan ja taloustiedon tuottaminen liiketoiminnan tueksi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden toimintojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työsi koostuu asiakastoimeksiannoista (esimerkiksi henkilöstöresurssianalyysit), joita toteutetaan yhdessä asiakkaan ja muiden seurelaisten kanssa. Tehtävänkuva sisältää myös dataan pohjautuvien palvelutuotteiden sekä toimitusmallin kehittämistä yhdessä tuotekehityksemme kanssa. Henkilön osaamisesta ja intresseistä riippuen mahdollista myös osallistuminen optimointipalvelumme kehittämiseen sekä tekoälyn/koneoppimisen hyödyntämiseen liiketoiminnassamme.

Valittavalta henkilöltä odotamme:
- Analyyttista ajattelutapaa ja esimerkkejä sen tuottamista ideoista tai hyödystä
- Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, mutta myös itsenäistä työotetta
- Kykyä vastuunkantoon
- Selkeää ulosantia ja uskallusta kertoa omista näkemyksistä sekä johtaa keskustelua
- Valmiutta työskennellä muuttuvissa ympäristöissä
- Kykyä pitää arjen tekemisessä koko ajan myös isot kokonaisuudet kirkkaina mielessä

Ennen kaikkea etsimme tehtävään sopivaa ihmistä. Henkilön tulisi syttyä datan pyörittelyistä sekä sen analysoinnista. Innostuksen lisäksi odotamme myös taitoja, joita olet hankkinut koulutuksesi ja työkokemuksesi kautta. Emme odota sinun vielä taitavan kaikkea, vaan tuemme sinua mielellämme osaamisesi kehittämisessä. Osaamisesi tulee olla kuitenkin riittävällä tasolla itsenäiseen työskentelyyn.

Koulutustaustasi voi olla ammattikorkea- tai korkeakoulututkinto, joka liittyy esimerkiksi henkilöstöhallintoon, kauppatieteisiin, tietojenkäsittelyn tai tilastotieteiseen. Työkokemuksesi voi olla julkiselta tai yksityiseltä puolelta, liittyen esimerkiksi analytiikkaan, dataan, henkilöstöhallintoon, kehittämiseen, konsultointiin, projekteihin tai talouteen. Kokemuksen asiakkaidemme toimialoilta sekä asiakastyöstä katsomme eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yleisiä tietoteknisiä valmiuksia sekä kykyä ja intoa oppia jatkuvasti uutta. Työvälineinä meillä on tällä hetkellä mm. Excel, Tableau, Alteryx ja Minitab. Olemme parasta aikaa aloittamassa data- ja analytiikka-alustan rakentamista, joka tulee tukemaan sinunkin työskentelyäsi jatkossa. Tehtävässä vaaditaan myös tilastollisten menetelmien osaamista. 

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen tehtävänkuvan mielenkiintoisten asioiden parissa
- rohkean, rennon ja innovatiivisen yrityskulttuurin
- näkymän julkisen sektorin muutokseen, jossa näet oman työsi vaikutuksen
- pienen, sitoutuneen ja innokkaan tiimin, joka arvostaa uuden oppimista ja ideoita tehdä asiat toisin
- itseohjautuvan organisaation, jossa johtamista tehdään valmentavalla otteella
- työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Sörnäisissä ja joustavat etätyömahdollisuudet

Lisätietoja tehtävästä antaa data- ja analytiikkapäällikkö Teemu Kaipiainen. Teemun tavoitat numerosta 050 556 3334 maanantaina 29.10. klo 8–10 sekä tiistaina 6.11. klo 13 –14.

Tätä rekrytointia hoitaa HR-asiantuntija Ani Sallinen. Mikäli sinulla on työn hakemisesta kysyttävää mikä ei liity itse työtehtävään, voit lähettää kysymyksesi Anille sähköpostilla osoitteeseen ani.sallinen@seure.fi.

Hae tehtävään viimeistään keskiviikkona 14.11., mutta toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseesi mukaan palkkatoiveesi.