(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko / Controller
GOS Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2020

Oletko rahoituksen vahva ammattilainen, jolla on kokemusta vaativista laskentatoimen tehtävistä ja hallitset niin konsernilaskennan kuin tilinpäätökset? Haluatko olla päivittäin mukana vaativissa asiakaspalvelutehtävissä, joissa valmistellaan asiakasyritysten rahoitusesityksiä ja strukturoidaan vaativia yritysjärjestelyjä? Tarjoamme sinulle upean tilaisuuden ja näköalapaikan yritysrahoituksen ja yritystutkimuksen digitaalisessa kehityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä murroksessa olevan alan huippuosaajaksi. Tehtävässä pääset osallistumaan vaativiin yritystutkimustehtäviin, rahastomme rahoitusoperaatioihin ja salkkuraportointiin.

Haemme GOS Consulting Oy:n kasvun tueksi analyytikkoa vahvistamaan Oulun yritystutkimuksen tiimiä.

Tehtäviisi kuuluvat päivittäisen analyysien mallintamisen ja arvonmääritystehtävien lisäksi uusien asiakkaiden sujuva haltuunotto, joka on tärkeässä roolissa yrityksen nopeassa kasvun kehityksessä.  Liiketoimintamme ydintä ovat yritysrahoituksen, yritysanalyysien ja yrityskauppojen lisäksi myös tilitoimistopalvelut, joten kokemus laskennan tehtävistä katsotaan uuden analyytikon valinnassa eduksi.   

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on:

  • Kokemusta laskentatoimen tehtävistä, tilinpäätöksistä ja rahoituksesta.  
  • Koulutustaustasi on laskentatoimen tai rahoituksen KTM
  • Muutaman vuoden työkokemusta vaativista laskentatoimen tehtävistä ja konsernilaskennasta
  • Erinomaiset Excel-taidot
  • Käyttökokemusta järjestelmistä (Procountor, Fennoa, Netvisor) ja omaksut helposti uusia järjestelmiä sekä etsit ratkaisut integraatioihin niiden välillä
  • Englannin kielen taito katsotaan eduksi

GOS Consulting tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamisen mukaisen kompensaation, etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan. Meillä työtehtävät ovat monipuolisia, haastavia ja innostavia. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa kaikilla on mahdollisuus edetä ja kehittää ammattitaitoaan. Tulevat mahtavat kollegasi työskentelevät loistavan sijainnin omaavassa viihtyisässä toimistossa Oulun keskustassa, Helsingissä ja Turun Kupittaan alueella. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi osoitteeseen rekry@gos.fi 4.10.2020 mennessä. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.