(Poistunut julkaisusta)

Analyytikko Capital Markets transaktiotiimiin
JLL

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

JLL Capital Markets Suomi
 

Capital Markets-tiimimme on Suomen johtava kaupallisten kiinteistötransaktioiden neuvonantaja. Viimeisen 24 kuukauden aikana olemme tehneet kiinteistökauppoja ja järjestelyjä noin 6,3 miljardin euron arvosta, ylivoimaisesti eniten Suomessa. Olimme mm. The Blackstone Group:n neuvonantajana heidän ostaessaan Sponda Oyj:n koko osakekannan, joka samalla oli kaikkien aikojen suurin kiinteistötransaktio Suomessa sekä yksi Suomen suurimmista yrityskaupoista kautta aikojen.

 

Ketä etsimme?

Analyytikko (kokoaikainen): Vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva KTM, DI, OTM

 

Arvostamme jo hankittua työkokemusta sijoitus-, rahoitus- tai kiinteistöalalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne, aito halu oppia sekä kiinnostus kiinteistöalan neuvonantotehtäviä kohtaan. Haemme erityisesti henkilöä, joka on analyyttinen, tarkka ja joka hallitsee numerot, sekä osaa tuottaa hyvälaatuista tekstiä. Excelin hallitseminen on toimenkuvan kannalta tärkeää.

 

Hakemamme henkilö tulee työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä, jossa painotamme joustavaa yhteistyötä sekä asiakkaiden että tiimin kanssa. Tehtävän edellytyksenä on hyvä tai erinomainen suullisen ja kirjallisen englannin ja suomen kielen taito. Arvostamme myös hyvää ruotsin kielen taitoa.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan kiinteistömarkkinoille. Pääset mukaan toimialan johtavaan transaktiotiimiin ja aidosti kansainväliseen organisaatioon, jossa pääset kehittämään ammattitaitosi nopeasti, saat kiinnostavia tehtäviä ja kasvumahdollisuuksia jo urasi alkuvaiheilla. Työaika on joustava, osa-aikaisesta kokopäiväiseen – voit työskennellä myös opintojen ohella.

 

Tehtäviisi kuuluu

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ja kiinteistöportfolioiden arvonmääritys, markkina-analyysien laadinta, avustaminen kiinteistötransaktioiden strukturoinnissa ja due diligence -prosesseissa. Keräät ja analysoit informaatiota itsenäisesti (Excel), tuotat materiaalia (Word, PowerPoint, InDesign) sekä avustat toimeksiantojen läpiviennissä kokenutta tiimiämme.

 

Hakeminen

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 17.05.2019. Lisätietoja antaa johtaja Christian Hohenthal (christian.hohenthal@eu.jll.com / 040 737 5050).