(Poistunut julkaisusta)

Analytiikkapalveluiden kehittäjä / Luonnonvarakeskus, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka työskentelee luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.

Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan myönteisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi ottaen huomioon projektin tavoitteet. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä ja rohkaisemmekin työntekoon sieltä, mistä se parhaiten sujuu työtehtävien niin salliessa. Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ainutlaatuiset tutkimusinfrastruktuurit, koetoiminta-asemat sekä hyvin varustetut laboratoriot.

Haemme Biotalouden kannattavuus -ryhmäämme erikoistutkijaksi/tutkijaksi kokenutta

Analytiikka- ja tutkimuspalveluiden kehittäjää

Tehtävän kuvaus

Haemme Biotalouden kannattavuus -ryhmäämme kokenutta analytiikka- ja tutkimuspalveluiden kehittäjää. Tehtävä kuuluu Tilastopalvelut-yksikköömme ja toimipaikkana on Luonnonvarakeskuksen pääkonttori Viikissä.

Kehitämme biotalousalan yrityksille ja yhteiskunnalle suunnattuja kestävän kehityksen ja talousnäkökohdat yhdistäviä analyysi-, tutkimus- ja verkkopalveluja. Kehitystyö kohdentuu erityisesti yritysaineistoja hyödyntävän "Taloustohtori"-alustan sovelluspalvelujen kehittämiseen. Hyödynnämme näitä palveluita tutkimus- ja asiantuntijatyössä.

Hakijalta odotamme

vankkaa ja käytännössä osoitettua kokemusta ja kiinnostusta yritysanalytiikkaan, tutkimukseen ja palveluiden kehittämiseen. Erinomaiset tietotekniset taidot ja monipuolinen SAS-ohjelmiston tuntemus ovat oleellisia. Eduksi on myös muidenkin ohjelmointikielten hallinta (esim. R, Python, PHP, JavaCript, Matlab, SQL).

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi taloustieteestä, maatalousekonomiasta tai tietojenkäsittelytieteestä. Eduksi lasketaan soveltuva tohtorin tutkinto. Edellytämme erinomaista/hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, hyvää/tyydyttävää ruotsin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Arvostamme maatalousyritysten ja muiden luonnonvarayritysten yritystalouden osaamista. Samoin arvostamme kykyä toimia kansallisissa ja kansainvälisissä tutkimus- ja asiantuntijaverkostoissa.

Muut tehtävän tiedot
Tehtävä sijoittuu Luonnonvarakeskuksen palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 9–10, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 3 579,47–3 971,97 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuva palkanosa, joka voi olla enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Tehtävän aloituspäivämäärä on 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Elina Tamminen, vt. yksikön johtaja, puh. 029 532 6805 ja
Arto Latukka, ryhmäpäällikkö, puh. 029 532 6308
Tapio Kivikangas, seniorikonsultti, MPS, puh. 020 746 9456

Hakemukset:
Voit hakea tehtävää Valtiolle.fi-järjestelmän kautta tai toimittamalla hakemuksesi suoraan Luken kirjaamoon kirjaamo@luke.fi. Hakuaika päättyy 22.10.2020 klo 16.00. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa huomioon.