(Poistunut julkaisusta)

Analytiikkapäällikkö / Analyytikko
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

ANALYTIIKKAPÄÄLLIKKÖ

Olemme rakentamassa uutta analytiikkatiimiä, johon haemme nyt suuntaa näyttävää esimiestä. Tulet rakentamaan ja kehittämään tiimiä, joka nostaa Helenin analytiikkakyvykkyyden ja tiedolla johtamisen uudelle tasolle asiakasrajapinnassa ja tuotekehityksessä.

Odotamme, että olet tavoitteellinen innostaja ja valmentaja. Sinulla on kokemusta liiketoiminnan ja järjestelmien kehittämisestä, analytiikan hyödyntämisestä ja esimiestyöstä. Ymmärrät liiketoiminnan kokonaisuuksia ja analytiikan merkityksen kehittämisessä. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Osaat kehittää analytiikan tekemistä ja toimintamalleja sekä viestiä tuloksista vaikuttavasti, sillä työssäsi rakennat aktiivisesti yhteistyötä ja verkostoja Helenin eri yksiköiden välillä.

Tehtäviisi kuuluu

  • Helenin asiakasrajapinnan ja tuotekehityksen liiketoiminnan kehitysaihioiden löytäminen ja edistäminen datan käsittelyn ja analytiikan avulla
  • myynnin, asiakkuuksien ja tuotteiden analytiikan kehittämisen ohjaaminen
  • datan laadun ja analytiikan järjestelmien kehittämisen johtaminen
  • asiantuntijatiimin innostaminen huippusuorituksiin

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Kirsi Kuusistolta p. 040 5291843, parhaiten tavoitettavissa 6.2. klo 9-10 ja 20.2. klo 15-16 tai sähköpostilla kirsi.kuusisto@helen.fi.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.