(Poistunut julkaisusta)

Analytiikkakehittäjä, Caverion
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020
Caverion etsii tiimiinsä analytiikkakehittäjää vakituiseen työsuhteeseen. Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset työskentelemään erilaisten analytiikan kehitysprojektien parissa. Tulet työskentelemään osana kokenutta tiimiä ja siten tämä on hieno mahdollisuus nostaa osaamisesi aivan uudelle tasolle. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle tai jo valmistuneelle henkilölle, jolla on rohkea, kehittymishaluinen ja omistautunut asenne työhön. Mikäli olet kiinnostunut analytiikasta ja sinulla on hieman ohjelmointiosaamista, voit olla etsimämme henkilö. Lue alta lisää ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään uuden analytiikka-alustan parissa, jota hyödynnetään Caverionin kiinteistötekniikan digitalisointiprojekteissa konsernitasolla. Työskentelet analytiikka-algoritmien ja datan harmonisointiin liittyvien prosessien kehitysprojekteissa sekä toimit alustaa käyttävien sisäisten sidosryhmien, esimerkiksi myynnin, tukena. Kokemuksesi karttuessa tulet saamaan roolissasi myös esimiesvastuuta.

Tarjoamme


* Vakituisen työpaikan ja mielenkiintoiset työtehtävät analytiikan kehitysprojekteissa
* Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen
* Hyvät ura- ja kehitysmahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Analytiikka-alustan prosessien kehittäminen
* Sisäisten sidosryhmien tukeminen ja ohjeistaminen
* Kirjallisen materiaalin kehittäminen ja tuottaminen sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK/Yliopisto)
* Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista projekteista tai machine learning, data science ja AI-opintoja suoritettuna
* Erinomaiset kommunikointi- ja tiimityöskentelytaidot
* Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin osaaminen


Eduksi katsomme ymmärryksen kiinteistötekniikasta ja LVI-prosesseista sekä aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Itsenäinen ja oma-aloitteinen työote
* Rohkea ja motivoitunut asenne. Uskallat kysyä ja kertoa oman mielipiteesi.
* Hyvät vuorovaikutustaidot, osaat ilmaista itseäsi selkeästi.


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Vantaa, Vapaala sekä etätyöskentely mahdollista
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion Oyj visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 Caverion Oyj liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi