(Poistunut julkaisusta)

Analytiikkajohtaja ja data-analyytikko
Routa Markkinointi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Routa on matkalla dataohjautuvaksi organisaatioksi ja tälle taipaleelle etsimme uutta luotsia Turkuun, Helsinkiin tai Tampereelle. Uusi analytiikkajohtaja ottaa vastuulleen laaja-alaisesti analytiikan sateenvarjon alle kuuluvan ratkaisukehityksen. Etsimme myös data-analyytikkoa, joka ei pelkää ottaa uusia haasteita vastaan. Analytiikkaa ei tehdä Roudalla kellarissa vaan sukkuloit sujuvasti liiketoiminnoissamme myynnissä, markkinoinnissa ja palvelutuotannossa tuoden oman osaamisesi ja näkemyksesi liiketoimintapäätöksenteon kehitykseen.

Näissä tehtävissä tarvitaan innovatiivisen kehitysotteen lisäksi innostusta tarttua toimeen kädet savessa. Kokemus data-arkkitehtuureista ja tietovarastojen kehityksestä auttavat sinua luomaan pohjan tiedolla johtamiselle. Kommunikoit sujuvasti SQL-kielellä ja Azure osaaminen on oiva plussa. Tunnet ja osaat valita itsellesi oikeat työkalut haastavampien data-analyysien tekemiseen. Raportoinnissa käytössämme on PowerBI, jonka osaamisesta on kovasti hyötyä ja kokemus muista raportointivälineistä eduksesi. Arvostamme myös koneoppimisen sekä web-analytiikan mahdollisuuksien tuntemustasi.

Olet jo kannuksesi analytiikan parissa ansainnut ammattilainen. Nopeana ja ketteränä toimijana ilman painavaa historian painolastia Routa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä toteuttamaan visiotasi analyyttisesti kyvykkäästä organisaatiosta

Tarjoamme
  • Aidon mahdollisuuden vaikuttaa
  • Modernit työkalut asioiden tekemiseen
  • Markkinoiden kattavimman mediatuoteportfolion
  • Kilpailukykyisen ja motivoivan palkan
  • Henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin
  • Viihtyisän ja rennon työympäristön kasvuyrityksessä.
  • Reiluja markkinoinnin ammattilaisia työkaveriksi
Hakeminen

Tutustu tarkemmin Routaan työnantajana ja meihin routalaisiin täällä: https://www.markkinointirouta.fi/yritys

HAE ROUTALAISEKSI ja täytä hakemus 25.5.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Pasi Arjaluoto p. 040 587 1119.  Voit myös jättää soittopyynnön.