(Poistunut julkaisusta)

Analytiikkaguru
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.  

Kiinnostavatko tiedon käsittely ja datan visualisointi? Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotukset asiantuntijuudella, oikealla asenteella ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla? Oletko meidän uusi ja ainutlaatuinen työkaveri, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä?

Haemme nyt

Analytiikkagurua tai sellaiseksi tähtäävää.

Azets tuottaa asiakkailleen taloushallinnon palveluita, joiden tuloksena syntyy suuri määrä talous- ja palkkahallinnon dataa. Tämän datan pohjalta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erilaisia analytiikan ratkaisuja heidän liiketoiminnan tueksi. Etsimme uutta kehittäjää vastaamaan analytiikkaratkaisuistamme ja hakijan toiveiden mukaan myös niihin liittyvistä tuotevastuista kuten tuotteistuksesta, hinnoittelusta ja toimittajahallinnasta.

Päivittäisissä työtehtävissäsi

  • Kehität Qlik Sense -pohjaisia talouden ja HR:n analytiikkaratkaisuja
  • Toteutat käyttöönottoja uusille asiakkaillemme sekä asiakaskohtaisia räätälöintejä
  • Kartoitat uusia tietolähteitä ja niiden hyödyntämistä asiakasratkaisuissa
  • Toimit myynnin tukena sekä hahmotat asiakastoiveita jatkokehitystä varten

Tehtävän hoitamiseen onnistuneesti sinun tulisi tuntea ja osata SQL-kieli sekä omata ymmärrystä tietokantojen rakenteesta. Sinulla tulisi myös olla kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun. Ymmärrys tietovarastoista ja tiedon mallintamisesta sekä ETL-tiedonsiirtoprosesseista ovat eduksi, sekä osaaminen analytiikkatyökaluista kuten Qlik Sense, Tableau tai Power BI.

Pidät tästä tehtävästä, jos

  • Olet ohjelmointihenkinen BI-konsultti tai BI-henkinen ohjelmoija
  • Pyrit ymmärtämään ja kehittämään monimutkaisiakin SQL-kyselyitä, haluat visualisoida dataa hyödynnettävään muotoon ja tähtäät ongelmanratkonnassasi asiakaslähtöiseen tulokseen
  • Pystyt työskentelemään itsenäisesti mutta myös sidosryhmien sekä asiakkaiden kanssa
  • Haluat ymmärtää kokonaisuuksia, mutta pystyt myös löytämään pitkäjänteistä keskittymistä pikkutarkkojen asioiden selvittämiseen

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden kehittyä analytiikan huippuammattilaiseksi, sekä osaavan, innovatiivisen ja innostavan tiimin tuen haastavissa tehtävissä. Toimipisteemme sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Jos tunnistit itsesi ja olet loistava tyyppi täynnä potentiaalia, niin täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta laitathan hakemuksesi kuitenkin viimeistään 31.7.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product & Business Manager Olli Päivärinta, puh. 044 3537 698.