ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJA
Oy Apotti Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

Innostutko lisäarvon tuottamisesta analytiikan avulla? Etsimme joukkomme vahvistukseksi kolmea ratkaisukeskeistä ja kehittämishaluista analytiikka-asiantuntijaa. Tehtävät sijoittuvat terveydenhuollon raportoinnin, sosiaali- ja päihdehuollon sekä kotihoidon raportoinnin tiimeihin. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme analytiikka-asiantuntija?

Meillä pääset yhdessä tiimisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan raportointiratkaisuja asiakasorganisaatioidemme tiedolla johtamisen tarpeisiin. Tiimi työskentelee monipuolisesti sekä perusterveydenhuollon, että erikoissairaanhoidon raportoinnin parissa. Tuleva tehtäväsi sisältää sekä asiakasyhteistyötä, että tiivistä yhteistyötä sovelluskehitystiimiemme kanssa.

Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tulevaan tiimiisi kuuluu analytiikka-asiantuntijoita, pääkouluttaja, Product Owner sekä Scrum Master.

Toivomme sinulta löytyvän jonkin verran työkokemusta analytiikasta tai raportoinnista. Kokemus tiedon mallintamisesta, mittareista, analysoinnista ja visualisoinnista on eduksi tehtävässä menestymisessä. Kansainvälisiä tuulia toimistollemme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi toivomme sinulta suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi itseohjautuvuutta ja organisointikykyä sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Sopiva opintotausta tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai loppusuoralla olevat opinnot (esim. tilastotiede, tietojärjestelmätieteet, matematiikka). Tärkeintä meille on kuitenkin kehittämisorientoitunut asenteesi ja kiinnostuksesi raportointia ja tiedolla johtamista kohtaan! 

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinun omaavan SQL/DW/ETL-osaamista (esim. Microsoft SSIS, SSAS) ja/tai sosiaali- tai terveydenhuollon kokemusta. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan osaaja - tärkeintä meille on halusi kehittyä sote-alan raportoinnin ammattilaiseksi! Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen Epic-järjestelmän tietovarastoja raportointiratkaisuihin. Pandemia-aikana koulutus järjestetään etänä.

Työsi tueksi saat käyttöösi modernit työvälineet, uusimmat ohjelmistot sekä osaavan tiimisi tuen ja hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
 • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
 • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

Hae mukaan joukkoomme!

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä:

Jenni-Maria Jaakola, päällikkö, puh. 0406823060 (soittoajat: 14.10. klo 9.00 - 9.30 ja ma 18.10. klo 9.00 - 9.30)
Mari Sormunen, tuotepäällikkö, puh. 0406594040 (soittoajat: 12.-14.10. klo 9-9.30 ja 18.10. klo 9-9.30, 20.10. klo 13-13.30 ja 22.10. klo 9-9.30)

Täytäthän hakemuksen liitteineen viimeistään sunnuntaihin 31.10 mennessä. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyämme. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haastateltavat valikoituvat testin läpäisseiden joukosta.

Apottiin ja kulttuuriimme voit tutustua nettisivuillamme: www.apotti.fi. Kurkista myös apottilaisten elämään ja arjen tarinoihin Instagramissamme: https://www.instagram.com/apottila/. #apotissatöissä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1508611
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa