(Poistunut julkaisusta)

ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJA
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Me apottilaiset olemme sote-sektorin uudisraivaajia. Meillä teet muutosta, joka vaikuttaa 1,7 miljoonan suomalaisen elämään. Monialainen työyhteisömme ja ketterä toimintamme tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun. Apotissa teet työtä, jolla on merkitystä.

 

Etsimme joukkoomme vahvistukseksi ratkaisukeskeistä ja kehittämishaluista analytiikka-asiantuntijaa. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme analytiikka-asiantuntija?

Meillä pääset yhdessä tiimisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan raportointi- ja analytiikkaratkaisuja asiakasorganisaatioidemme tiedolla johtamisen tarpeisiin. Tuleva pestisi sisältää sekä asiakasyhteistyötä, että tiivistä yhteistyötä sovelluskehitystiimiemme kanssa.  Tehtäväalue keskittyy sairaala- ja hoivapalveluiden hoitojaksojen ja täyttöasteiden sekä asiakas- ja potilasvirtojen (sisään- ja uloskirjaus- sekä siirtotapahtumat) raportointiin sisältäen perehtymisen Hilmo-raportoinnin vastuuhenkilöksi. Tehtävässä tulet sijoittumaan osaksi osaavaa vuodeosaston analytiikka ja raportointi -tiimiä.

Toimintamme on organisoitu SAFe-viitekehityksen mukaan ja tehtävässä pääset yhdessä tiimisi kanssa omaksumaan ketteriä toimintatapoja. Tiimitasolla sovellamme Scrumin periaatteita. Tiimit koostuvat sovelluskehittäjistä, analytiikka-asiantuntijoista, pääkouluttajista, Product Ownerista sekä Scrum Masterista.

Toivomme sinulta löytyvän jonkin verran työkokemusta analytiikasta, tietovarastoinnista tai raportoinnista. Kokemus tiedon mallintamisesta, mittareista, analysoinnista ja visualisoinnista on eduksi tehtävässä menestymisessä. Eduksi katsotaan erityisesti kokemus hallinnon raportoinnin ja analytiikan kehittämisestä. Kansainvälisiä tuulia toimistollemme tuo järjestelmätoimittajamme Epic, minkä vuoksi toivomme sinulta suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa. Arvostamme lisäksi itseohjautuvuutta ja organisointikykyä sekä kykyä vetää pienryhmiä. Sopiva opintotausta tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai loppusuoralla olevat opinnot (esim. tilastotiede, tietojärjestelmätieteet, matematiikka). Tärkeintä meille on kuitenkin kehittämisorientoitunut asenteesi ja kiinnostuksesi analytiikkaa, raportointia ja tiedolla johtamista kohtaan! 

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinun omaavan SQL/DW/ETL-osaamista (esim. Microsoft SSIS, SSAS) ja/tai raportointivälineosaamista (esim. SAP BI, Crystal Reports, WebI). Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan osaaja - tärkeintä meille on halusi kehittyä raportoinnin ja analytiikan ammattilaiseksi toimialallamme. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen Epic-järjestelmän tietovarastoja raportointiratkaisuihin. Osa koulutuksesta tapahtuu Yhdysvalloissa.

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys 1,7 miljoonan suomalaisen elämään
  • Modernit ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä
  • Mahdollisuuden oppia ketteristä käytännöistä SAFe-toimintamallin myötä

Hae mukaan joukkoomme!

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä! Voit olla yhteydessä: Mika Ahola, päällikkö, Järjestelmäkehitys ja -tuki (mika.ahola(a)apotti.fi) ja Tanja Hautaniemi, Product Owner, puh. 040 645 2004 (soittoajat 9.9. klo 11-12 ja 16.9. klo 11-12).

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaihin 20.9.2020 mennessä. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyämme. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. 

 

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi