(Poistunut julkaisusta)

ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJA
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJA - tule meille töihin!

Etsimme ratkaisuhakuisella työskentelyotteella varustettua analytiikka-asiantuntijaa. Tavoitteena on hioa tuhansien sote-ammattilaisten työkalu huippuunsa yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja asiakkaidemme kanssa. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Meillä pääset yhdessä tiimisi kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan raportointi- ja analytiikkaratkaisuja asiakasorganisaatioidemme tiedolla johtamisen tarpeisiin. Tuleva pestisi sisältää siis sekä asiakasyhteistyötä että tiivistä yhteistyötä sovelluskehitystiimiemme kanssa.

Toivomme sinulta löytyvän jonkin verran työkokemusta analytiikasta, tietovarastoinnista tai raportoinnista. Sopiva opintotausta tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto tai loppusuoralla olevat opinnot (esim. tilastotiede, tietojärjestelmätieteet, matematiikka). Tärkeintä meille on kuitenkin kehittämisorientoitunut asenteesi ja kiinnostuksesi analytiikkaa, raportointia ja tiedolla johtamista kohtaan! 

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinun omaavan SQL/DW/ETL-osaamista (esim. Microsoft SSIS, SSAS) ja/tai raportointivälineosaamista (esim. SAP BI, Crystal Reports, WebI). Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan osaaja - tärkeintä meille on halusi kehittyä raportoinnin ja analytiikan ammattilaiseksi toimialallamme. Työhön liittyy koulutusjakso, jonka aikana saat kattavan perehdytyksen Epic-järjestelmän tietovarastoja raportointiratkaisuihin. Osa koulutuksesta tapahtuu Yhdysvalloissa.

Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme analytiikka-asiantuntija:

  • Kokemusta tiedon mallintamisesta, mittareista, analysoinnista ja visualisoinnista
  • Intoa uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen
  • Joustavuutta, tarkkuutta, paineensietokykyä ja rohkeutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
  • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä

Hae mukaan joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkoon 20.11.2019 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä analytiikkapäällikkö Ulla Voutilaiseen (p. 040 649 5718 / ulla.voutilainen(a)apotti.fi).

 

Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi