(Poistunut julkaisusta)

Analytiikan huippuosaaja tai sellaiseksi haluava
Solutive Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haluamme sinut mukaan vauhdittamaan kasvuamme Tableaun palkitsemaan tiimiimme!

Analytiikan huippuosaaja tai sellaiseksi haluava (3 tehtävää)

  • Data Engineer
  • Analytics Consultant
  • Lead Consultant, Enterprise Solutions

Räätälöimme tehtävän vahvuuksiesi ja tavoitteittesi mukaan. Takaamme erittäin mielenkiintoiset työtehtävät, osaavat työkaverit, yhdessä tekemisen sekä oppimisen kehityksen kärjessä. Yhdessä asetamme asiakkaan kaiken toimintamme keskiöön – menestysreseptimme koostuu tyytyväisistä asiakkaista ja työntekijöistä.

Asiakkaanamme on suuria ja keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita, joita autamme hyödyntämään, näkemään ja ymmärtämään dataansa laaja-alaisesti ja visuaalisesti edistyneen analytiikan menetelmin. Haluamme olla asiakkaallemme analytiikan kumppani liiketoimintalähtöisessä analytiikan hyödyntämisessä sekä osaavassa toteutuksessa. Edustamme analytiikan parhaita ohjelmistoja - Tableauta ja Alteryxiä. Dataratkaisuissa hyödynnämme AWS:n tuotteita.

Odotamme sinulta, että sytyt uusista teknologioista ja työstä huippuosaajien kanssa. Sinulla on kokemusta tietokanta-, integrointi-, raportointi-, analytiikka- tai BI-työkaluista. Taustasi kautta ymmärrät erilaisia datalähteitä: ERP, CRM, tietovarastot ja -kannat sekä rajapinnat.

Sopiva koulutustausta on kaupallisen tai tietoteknisen alan yliopisto- tai korkeakoulututkinto. Arvostamme uteliaisuutta ja halua kehittyä yhdeksi parhaista analytiikan alalla. Työskentelet pääkaupunkiseudulla, mutta Helsingin sijasta kotipaikkasi voi olla myös Tampere tai Turku. Tehtävä edellyttää englannin ja suomen kielen taitoa sekä itsenäistä otetta työhön.

Tarjoamme paikan ja koulutusta kehityksen kärjessä (esim. osallistuminen Tableau- tai Alteryx -konferensseihin), ketterän, avoimen organisaation ja reilun työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työpaikan kehitykseen ja suunnitelmiin. Työvälineemme ja järjestelmämme ovat nykyaikaisia, työsuhde-etumme ovat hyvät ja palkka kilpailukykyinen. Kannustinjärjestelmämme on sidottu yhteiseen menestykseemme.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi jo tänään, mutta viimeistään 20.11. mennessä.