(Poistunut julkaisusta)

AnalyticsPro - Data-analytiikan asiantuntijaksi
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2020

Data-analytiikan asiantuntijaksi

Haaveiletko urasta data-analytiikan, datan visualisoinnin, raportoinnin, tietokantakehityksen tai digitaalisen markkinoinnin parissa? Kiinnostaako sinua mahdollisuus perehtyä tiedolla johtamisen maailmaan ja tuottaa lisäarvoa data-analytiikan keinoin? Hae nyt data-analyytikon tehtäviin kasvualalle, jossa kysyntää uusille osaajille on enemmän kuin koskaan! 

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän töitä. Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueen yritykset etsivätkin nyt riveihinsä tulevaisuuden osaajia, jotka pystyvät antamaan datalle ymmärryksen ja visualisoimaan tietoa tehokkaalla tavalla. Oletko etsimämme tekijä?

Kasva halutuksi analytiikan osaajaksi ja löydä uusi työ

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset kouluttautumaan ja kehittymään kasvualan asiantuntijaksi uusien työtehtävien kautta, sekä kasvattamaan ammattiosaamista niiden taitojen parissa, joista työnantajat kilpailevat. Rekrytoivat yritykset etsivät ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita tulevaisuuden osaajia. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai alalle vastavalmistunut tekijä – tärkeintä on into ja palo kasvaa data-analytiikan asiantuntijatehtäviin. 

Avoimia rooleja on tarjolla niin teknisempiin asiantuntijatehtäviin, kuin monipuolisiin liiketoiminnan kehitystehtäviin. Koulutusohjelman kautta uusi tehtäväsi voi olla esimerkiksi: Data Specialist, Web / Business Analyst, Data Scientist, BI-Developer, Tietokanta-asiantuntija, Data / Manufacturing Engineer, Raportointiasiantuntija, Python Developer, Data-arkkitehti. 

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsesi joistakin näistä:

  • Sinulla on palava halu ja motivaatio kehittää osaamistasi ja kasvaa data-analytiikan asiantuntijaksi – tämä on kaikista tärkein kriteeri
  • Sinulla on aiempaa kokemusta data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista koulutuksen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta
  • Olet kiinnostunut matemaattisista ongelmanratkaisutehtävistä ja eri teknologiat herättävät sinussa innostusta (kuten R, SQL, ERP-järjestelmät, tekoäly, pilviteknologiat, Google Analytics ja Cloud
  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. kauppa- tai tilastotiede, insinööri, DI, KTM, FM, tradenomi, datanomi)
  • Liiketoiminnan kehittäminen, digitaalinen markkinointi tai prosessikehitys ja asiakasprojektit innostavat sinua ja saatat nähdä itsesi tulevaisuudessa konsultin roolissa (liiketoiminnan kehitysroolit)
  • Koodaaminen, järjestelmäintegraatiot, IT-ratkaisut ja tietomassojen prosessoiminen kiinnostavat sinua ja haluat kehittyä näiden parissa entisestään (tekniset asiantuntijaroolit)
  • Olet tiedonjanoinen ja haluat pysyä ajan tasalla viimeisimmistä teknologioista ja ratkaisuista

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

AnalyticsPro -rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä data-analytiikan asiantuntijakoulutus. Ohjelma antaakin sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa uraasi sekä löytää tulevan työpaikkasi. 

  • Koulutuksesta eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6kk ohjelman päätteeksi. 
  • Asiantuntijuus uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20-25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi uudessa työroolissasi. Lopputuloksena kasvatat oman asiantuntijuutesi uudelle tasolle. 
  • Ohjelma avaa useita erilaisia urapolkuja.  Data-analytiikkaosaaminen on entistä kysytympi taito ja uusista osaajista on kasvava tarve. Yritykset etsivät ohjelman kautta tekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin teknisiin, sekä liiketoimintalähtöisiin kehitystehtäviin.

Hae mukaan heti!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta (täytä TE-hakemus vain oman alueesi TE-palveluiden sivuilla):

1. Hae mukaan Pirkanmaan TE-palveluiden sivuilla täältä. Koulutuksen numero on 694223. Hakuaika päättyy 15.9.2020.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä! 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta. 

Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattorilta Samuel Leivolta: Samuel Leivo, Saranen Consulting, samuel.leivo@saranen.fi / p. 050 414 3304 

Hakusanoja: BI-konsultti, konsultti, data-analytiikka, data analyst, data engineer, data scientist, tietokanta, tilastotiede, visualisointi, raportointi, markkinointi, taloushallinto, business development