(Poistunut julkaisusta)

Analytics & Customer Service Specialist
Brang Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haluat ennen kaikkea oppia digitaalisesta taloushallinnosta ja hypätä pienen ja ketterän yrityksen matkaan tulevaksi asiantuntijaksi analytiikan ja asiakaspalvelun maailmaan. Tulet toimimaan liiketoiminnan tukiroolissa ja toimit osana asiakaspalvelutiimiä. Tulet syventymään analytiikkaan sekä taloushallinnon raportointiin. Toimipisteesi sijaitsee Turun keskustassa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet valmis tarttumaan itseohjautuvasti yrityksen kaikkiin haasteisiin; oli kyseessä arjen asiakaspalvelutilanne tai lukujen analysointi johdolle.
  • Voit olla innokas vastavalmistunut ja kasvaa rooliin tai kokeneempi konkari, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan.
  • Nautit mahdollisesti päivittäin muuttavasta hektisestä ympäristöstä ja työtehtävistä.
  • Omaat loogisen päättelykyvyn ja viihdyt numeroiden parissa. 
  • Osaat palvella asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi (sähköposti & puhelin).

Työurasi paras investointi

Ohjelman toteutuksesta vastaavat tiiviissä yhteistyössä rekrytoivat yritykset, Saranen Consulting sekä työhallinto. Konsepti on todettu toimivaksi ja tehokkaaksi, sillä jo yli 300 palkka- ja taloushallinnon osaajaa on rekrytoitunut uusiin työtehtäviin vastaavan ohjelman kautta.

Laadukas koulutus sekä käytännön työskentely yhdistyvät tulevassa työroolissasi saumattomasti ja tehokkaasti, ja tuleva työnantajasi on sitoutunut osaamisesi kehittämiseen myös pitkällä aikavälillä.

  • Solmimme ensin kanssasi 5 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on työsopimus
  • Ohjelman aikana työskentelet käytännön työtehtävissä yrityksessä ja pääset samalla syventämään osaamistasi kattavien asiantuntijakoulutuspäivien kautta

Kiinnostuitko? Hae heti!

Hae ohjelmaan hakijasivuston kautta osoitteessa https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalous-akatemia/digitalousakatemia-turku/hakuohjeet-turkuun/. 

Hakuaika päättyy 17.9.2018. Hakemus kannattaa kuitenkin jättää pikaisesti, sillä haastattelut ja valinnat käynnistyvät heti.

Ohjelma toteutetaan osana DigiTalentPro-ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Ohjelmaan haku edellyttää myös koulutushakemuksen täyttämistä työhallinnon sivuilla tai lähimmässä TE -toimistossasi. Sähköisen hakemuksen löydät osoitteesta www.te-palvelut.fi/koulutushakukoulutusnumerolla 677931.

Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalous-akatemia/digitalousakatemia-turku/.

Voit myös olla yhteydessä ohjelman yhteyshenkilöön: 

Vio Varjonen, vio.varjonen@saranen.fi, puh. 045 1105 205
 

Voit hakea mikäli olet työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä. Koulutukseen osallistuva työnhakija voi hakea koulutuksen ajalle sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon hänellä on oikeus työttömänä ollessaan, sekä lisäksi kulukorvausta.