(Poistunut julkaisusta)

Analytics Bootcamp – Data-analyytikko
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Analytics Bootcamp – Data-analyytikoksi intensiivikoulutuksen avulla
 

Onko sinulla hyvät ongelmanratkaisutaidot? Innostaako sinua uramahdollisuudet data-analytiikan parissa ja mahdollisuus hioa taitojasi kätevän intensiivikoulutuksen kautta? Verkkokoulutuksena toteutettava Analytics Bootcamp auttaa sinua kehittymään data-analytiikan asiantuntijaksi ja työllistymään kasvualalle. Hae mukaan pian!

Datasta riittää paljon puhetta ja vielä enemmän tekemistä. Data-analytiikan tehokas hyödyntäminen korostuu kaikilla liiketoiminnan aloilla etenkin, kun markkinat ovat muutoksessa ja digitalisaatio kiihtyy entistä voimakkaammin. Analytics Bootcamp -intensiivikoulutus auttaa sinua kehittämään data-analytiikkaosaamistasi ja löytämään oman roolisi kasvualalta, kokemuksestasi riippumatta. Nyt, jos joskus, on oikea aika oppia lisää data-analytiikasta!

Aloittelija tai konkari – aiempi kokemus data-analytiikkatehtävistä ei välttämätöntä

Analytics Bootcamp on 20 päivän intensiivikoulutus, jonka tavoitteena on kasvattaa sinusta uusi osaaja data-analytiikan maailmaan, sekä avata uusia urapolkuja datankäsittelyn ja asiantuntijatehtävien pariin. Koulutus sopii niin alaan tutustuville, data-analytiikan parissa jo työskennelleille osaajille kuin myös alanvaihtoa pohtiville ammattilaisille. Koulutus on hyvin käytännönläheistä, jotta opitut tietotaidot olisivat mahdollisimman hyvin siirrettävissä suoraan työelämään. 

Koulutus järjestetään verkossa – opiskelu onnistuu siis kätevästi vaikka suoraan kotisohvaltasi! Koulutus on osallistujille maksuton

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa työkokemusta tai tutkintoa alalta. Tärkeintä on kiinnostuksesi aiheeseen ja motivaatiosi kehittyä data-analytiikan osaajaksi. 

Arvostamme etenkin, jos sinulla on kertynyt hieman osaamista tai ymmärrystä data-analytiikasta, tilastotieteistä, raportoinnista, taloushallinnosta, tietojenkäsittelystä tai digimarkkinoinnista esimerkiksi opiskelujen, työkokemuksen tai muiden projektien kautta. Kiinnostus matemaattiseen ongelmanratkaisuun ja erilaisiin teknologioihin vie sinua eteenpäin entisestään.

Koulutus on työvoimakoulutusta, joka on suunnattu Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. 

Analytics Bootcampista valmiudet data-analyytikon uralle

Analytics Bootcampin aikana ymmärryksesi ja osaamisesi alaan liittyen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten, itsenäisten harjoitusten ja ryhmätyöskentelyn avulla. Koulutuksen aikana pääset opiskelemaan ajankohtaisimmista teemoista ja teknologioista alan parhaimpien asiantuntijoiden avulla. Ohjelman yksi suurimmista eduista on sen käytännönläheisyys, jonka ansiosta opitut tiedot ja taidot ovat mahdollisimman tehokkaasti siirrettävissä suoraan työelämään ja opittuja kokonaisuuksia on mahdollista hyödyntää monenlaisissa työtehtävissä. Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • Data-analytiikan perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa
  • Tietokannat, tietovarastojen hyödyntäminen, analyysit
  • Datan visualisoinnin perusteet ja työkalut
  • Ohjelmointi osana data-analytiikkaa (Python, R-kieli)
  • Pilvipalvelut, IoT, koneoppiminen
  • Web-analytiikka (nettisivujen analytiikka, Google Analytics & Data Studio)

Bootcampin jälkeen sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä mukaan myöhemmin syksyllä alkavaan AnalyticsPro -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä tavoitteena on löytää osallistujille vakituinen työsuhde yrityksestä 6 kk koulutusohjelman päätteeksi.

Koulutuksemme tarjoavat sinulle erinomaisen mahdollisuuden työllistyä ja löytää oman roolisi kasvualalta. AnalyticsPron kautta rekrytoivat yritykset haluavat työllistää motivoituneita, sitoutuneita ja oman osaamisen kehittämisestä innostuneita hakijoita – Analytics Bootcamp tarjoaakin oivan mahdollisuuden lunastaa seuraava työpaikka itsellesi!
 

Hae mukaan heti!

Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta: 

1.    Koulutus järjestetään yhdessä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan TE-palveluiden kanssa. Täytä hakemus vain oman alueesi TE-palveluiden sivuilla:

  • Hae mukaan Varsinais-Suomen TE-palveluiden sivuilla täältä. Koulutuksen numero on 693532.
  • Hae mukaan Pirkanmaan TE-palveluiden sivuilla täältä. Koulutuksen numero on 693679.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. 

2.    Täytä Sarasen osaamisprofiili. 

Kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti ja annathan motivaatiosi näkyä! Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. 

Hakujakso päättyy 4.8.2020. Hakemalla ajoissa varmistat, että hakemuksesi käsitellään jouhevasti ja saat tiedon mahdollisesta valinnastasi mahdollisimman nopeasti!

Kiinnostuitko ohjelmasta tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä? 

Löydät lisää tietoa ohjelmasta ensisijaisesti Sarasen nettisivuilla.