(Poistunut julkaisusta)

Analytical Scientist / Tutkija laadunvalvontalaboratorioon (Turku)
Biovian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Hakuaika 13.01.2020 – 02.02.2020

Biovian Oy on vakiintunut turkulainen uuden sukupolven bioteknologiayritys, joka on erikoistunut bioteknologisten lääkeaineiden ja aseptisten lääkevalmisteiden sopimusvalmistukseen ja -analysointiin sekä prosessikehitykseen. Biovianin laboratorio- ja tuotantotilat sijaitsevat Kupittaalla Biocityssä ja Pharmacityssä. Monilla palkinnoilla huomioitu yritys toimii bioalan ytimessä, hyödyntäen modernia biotekniikkaa tuotteissaan ja palveluissaan. Biovian on investoinut uusiin teknologioihin, on tärkeä työllistäjä alalla ja on kasvattanut tasaisesti liikevaihtoaan, josta suurin osa (80 %) tulee viennistä. Biovianin palveluksessa on 80 henkilöä. Lisätietoa yrityksestä www.biovian.com.

Biovianin kannattava liiketoiminta on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt tutkijaa laadunvalvontalaboratorioon vahvistamaan osaavaa ja motivoitunutta henkilöstöämme.

Henkilön päätehtävä tulee olemaan geeli-analyysien (SDS-PAGE, IEF) suunnittelu, tarkastaminen, raportointi ja työn ohjaus. Lisäksi osallistut analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion ylläpitoon. Muita laboratoriossa käytettäviä menetelmiä ovat mm. ELISA-, HPLC- sekä soluanalyysit, joiden tuntemus on eduksi. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Odotamme hakijoilta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. kemisti tai biokemisti). Sinulla on hyvät perustiedot ja käytännön kokemusta analytiikasta ja dokumentointi on sinulle tuttua. Kokemus GMP:n mukaisesta työskentelystä ja tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet tarkka, oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, hyvää vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Tarjoamme haastavia ja monipuolisia tehtäviä, työpaikan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 2.2.2020 mennessä. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden 2021 alkuun saakka, mutta työssä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Analytical Scientist / tutkija". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen p. 050 411 0740.