(Poistunut julkaisusta)

Analyst-trainee (2 tehtävää)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Yrityspankki-liiketoimintaamme Helsingissä nyt kahdella Analyst-traineella!

 

Analyst-trainee (2 tehtävää)

 

Traineena vastaat yritysasiakkaidemme luottokelpoisuuden arvioinnista. Muodostat tilinpäätösanalyysin ja johtamiesi kassavirtaennusteiden pohjalta syvällisen käsityksen niin nykyisten kuin uusien asiakkaiden luottokelpoisuudesta. Tuottamasi luottoanalyysi on olennainen osa pankkimme johdon päätöksentekoa.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Olet vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä tulevaisuuden rahoitusmaailman ammattilainen, jolla on vahva kiinnostus kehittyä tilinpäätösanalyysin, yritys- ja kiinteistörahoituksen ja yritysjärjestelyjen parissa. Ajattelutapasi on analyyttinen, näkemyksellinen, ratkaisuhakuinen ja sinulla on vahvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy myös myyntihenkisyyttä ja löydät analyysiesi perusteella ratkaisuja, jotka tukevat pankkimme tuotealueiden myyntiä.

 

Ennen kaikkea olet ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, jolla on intoa ja halua kehittyä. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä muista pankeista, yrityksistä tai konsultti-/tilintarkastustoimistoista. Tehtävä edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä vankkaa excel-osaamista.

 

Muutama sana meistä…

 

Luottoanalyysit-yksikkö vastaa OP:n yritys- ja pankkiasiakkaiden analysoinnista, erilaisten rahoitushankkeiden analysoinnista, ESG-, toimiala- ja maa-analyyseista sekä vakuusarvioinnista.

 

Luottoanalyysit-yksikkö koostuu nuorekkaista ja proaktiivisista asiantuntijoista. Vaikka työ onkin kovin itsenäistä, haemme joukkoomme ulospäinsuuntautunutta tiimipelaajaa.  

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa rahoitusmaailman huippuammattilaisten tukemana, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Tarjoamme sinulle Suomen rahoitusmaailman todellista näköalapaikkaa ja ponnahduslautaa pankkiuralle loistavassa yksikössämme!

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme haastatteluihin.
  • Valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Harjula (tommi.harjula@op.fi, puh. 040 59 13 228).

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.