Analyst, taloushallinnon raportointitiimi
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Numerotarkka raportoinnin ja tunnuslukujen osaaja – kiinnostaisiko sinua työskennellä Suomen johtavassa kiinteistöliiketoiminnan organisaatiossa? Mikäli olet avoin uusille haasteille, tämä on sinulle tilaisuus liittyä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan yritykseksi kehittyvän yhtiön osaavien ammattilaisten joukkoon. Katso, voisimmeko me tarjota sinulle seuraavan kiinnostavan askeleen urallasi!

Kasvumme jatkuu vahvana ja monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä meillä työskentelee jo yli 100 ammattilaista. Tilanne on kuitenkin se, että uudet asiakkuudet ja erinomaisia asiakaskokemuksia tuottavat palvelumme sekä konseptimme ovat kiihdyttäneet kasvuamme edelleen ja tarvitsemme vahvistusta mm. raportointiratkaisuiden kehittämiseen esimerkiksi Power-BI –työkalun avulla.

Analyst-tehtävässä työskentelet tiiviisti yhdessä eri toimintojemme kanssa ja osallistut aktiiviseen kehitystoimintaamme. Toimenkuva on organisaatiossamme uusi ja muotoutuu osaamisesi, kiinnostuksen kohteidesi sekä organisaatiomme kasvun mukaan. Pääasiallinen tehtäväsi on tuottaa ja kehittää raportointiratkaisuja ja datamalleja. Koska olemme alan edelläkävijä ja digitalisoija, olisi hienoa saada osaamisesi ja näkemyksesi tukemaan myös oman toimintamme kehittämistä. Analyst-tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, mutta Office ympäristön ja erityisesti Excelin tuntemus on tärkeää työtehtävässä onnistumisen kannalta. Edellytämme tässä tehtävässä myös aiempaa työskentelykokemusta Power BI:n parissa.  

Tämän lisäksi on mielestämme tärkeää, että

  • sinulla on kykyä omaksua nopeasti uutta ja haluat kehittää edelleen osaamistasi
  • työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja huolellinen – vauhdikkaampinakin hetkinä sinulta onnistuu useiden asioiden yhtäaikainen edistäminen
  • yhtä lailla kuin uskallat rohkeasti kysyä, jos et tiedä, uskallat myös tuoda esiin oman näkemyksesi ja mielipiteesi 
  • taidat niin luovan haasteiden ratkomisen kuin analyyttisen työskentelyn.
  • olet tiimityötaitoinen: haluat palvella niin sisäisiä kuin ulkoisia asiakkaita sekä haluat kehittyä ja oppia uutta.
  • olet tarkka ja täsmällinen tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan pitkän tähtäimen lisäarvoa niin asiakkaillemme kuin omalle toiminnallemme
  • kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä

Mikäli sinua vielä kannustaa eteenpäin työsi tulokset ja onnistumiset arjen erilaisissa haasteissa, uskomme, että istut joukkoomme mainiosti.

Miten me teemme työelämästäsi parempaa?

Huomaat nopasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Ne eivät ole vain sanahelinää, vaan ne ovat siivittäneet meidät yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Työkavereinasi autamme ja tuemme sinua, jotta onnistut ja menestyt kanssamme.

  • Meillä oikeasti viihdytään töissä, arjessasi näkyykin positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme.
  • Me koemme uuden oppimisen tärkeänä. Seuraamme suoriutumistamme ja haluamme ymmärtää, kuinka voimme kehittää omaa työskentelyämme ja prosessejamme. Uskallamme luvata, että kanssamme koet ja opit varmasti uutta.
  • Työssäsi mahdollistat työkavereidesi onnistumisen. Arvostettuna osaajana pääset vaikuttamaan tärkeässä roolissa myös liiketoimintamme kasvuun ja kehittymiseen.

Voit käydä jo nyt tutustumassa taloushallinnossa työskenteleviin ammattilaisiimme ja tuleviin työkavereihisi täällä

Mielessä kysymyksiä tai valmis hakemaan työkaveriksemme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Juuso juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Juuson tavoitat numerosta 0400 446 193. Voit myös laittaa sähköpostia juuso.pelkonen@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 21.10.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti, jos haluat olla mukana matkassamme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot